ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Οι επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου «ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Γρεβενών συνεχίζονται με τα «δελφίνια του» να ανεβαίνουν τα ψηλότερα σκαλιά του βάθρου και να μας χαρίζουν μοναδικές στιγμές χαράς, ελπίδας και υπερηφάνειας.
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τις κολυμβήτριες του Συλλόγου: Χριστίνα Παπανικολάου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 50μ και 200μ πρόσθιο και της 3ης θέσης στα 100μ πρόσθιο, τη Ζωή-Παρασκευή Λιάμπα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στα 50μ,100μ και 200μ ύπτιο και την Μαρίνα Αμανατίδου για την κατάκτηση της 4ης θέσης στα 400μ ελεύθερο, στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης που διεξήχθησαν στο δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας στις 30 Ιουνίου 2012 και 1 Ιουλίου 2012.
Συγχαίρει την Δέσποινα Ζιώγα για την πρόκρισή της στα 800μ ελεύθερο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς και όλους τους κολυμβητές που συμμετείχαν στους αγώνες και εύχεται οι προσπάθειες που καταβάλουν να έχουν στο μέλλον επιτυχή έκβαση.
Συγχαίρει επίσης τους προπονητές για τις επιτυχίες των κολυμβητών. Επιτυχίες που είναι αποτέλεσμα της συστηματικής προπόνησης και της πολύ καλής δουλειάς που κάνουν, τα μέλη του Δ.Σ. που στηρίζουν τους αθλητές του Συλλόγου, καθώς και τους Γονείς των παιδιών που με κάθε τρόπο είναι δίπλα στα όνειρα και στους στόχους των παιδιών τους.
Ο Δήμος Γρεβενών, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην προσπάθεια των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου και να τους στηρίζει.


Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: