ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Είναι ζευγάρι... Καινούργιου - Σαμαράς!!!


«Καινούργιος» έρωτας… in the air!
H Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο μια γνωστή παρέα αναστάτωσε με την παρουσία της τα Χανιά. Οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Σαμαράς, Μιχάλης Σηφάκης και Παναγιώτης Κονέ μαζί με τη Χριστίνα Στεφανίδη και την Κατερίνα Καινούργιου πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο στην όμορφη πόλη και βέβαια συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα στο πέρασμά τους.
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους όσους έτυχε να πέσουν πάνω στη χαρούμενη παρέα δεν ήταν ότι ο Κονέ ήταν «cheek to cheek» με την αγαπημένη του Στεφανίδη - ένα ειδύλλιο γνωστό εδώ και πολύ καιρό- αλλά ότι ο Γιώργος Σαμαράς κυκλοφορούσε συνεχώς χεράκι-χεράκι με την Κατερίνα Καινούργιου.

 Σύμφωνα δε με μαρτυρίες ντόπιων, η Κατερίνα και ο Γιώργος ένα βράδυ πήγαν να διασκεδάσουν σε γνωστό κλαμπ των Χανίων και ήταν τόσο διαχυτικοί, που δεν άφησαν καμία αμφιβολία πως μεταξύ τους έχει ξεκινήσει μια πολύ τρυφερή σχέση.
Το ζευγάρι δεν έχει σκοπό να κρυφτεί και, όπως λέγεται, σύντομα θα το συναντήσουμε να κάνει τις διακοπές του και σε άλλα μέρη. Αυτό βέβαια θα γίνει μόλις η Κατερίνα Καινούργιου ολοκληρώσει τις επαφές της με τον Alpha προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία της με το κανάλι της Κάντζας για την εκπομπή «Δέστε τους».
Να συμπληρώσουμε ότι πριν από μήνες το όνομα του Γιώργου Σαμαρά είχε συνδεθεί ερωτικά με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ ο τελευταίος ερωτικός δεσμός της Κατερίνας Καινούργιου ήταν με τον εφοπλιστή Θέμη Πετράκη.

Espressonews.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: