ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Βουλευτής της Χ.Α σε Δήμαρχο: «Πάμε να πλακωθούμε»...

Δείτε ποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε στον δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό είπε την φράση πάμε να πλακωθούμε πιο πέρα.
Τα περιστατικά ανάμεσα στον βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής... Στάθη Μπούκουρα και τον δήμαρχο Κορίνθου, Αλέξανδρο Πνευματικό δεν έχουν τελειωμό. Μετά τη φράση «όταν σε παίρνω τηλέφωνο θα στέκεσαι προσοχή» ο βουλευτής ξαναχτύπησε αυτή τη φορά λέγοντας στον Αλέξανδρο Πνευματικό «πάμε πιο πέρα να πλακωθούμε».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Κorinthiportal.gr το περιστατικό συνέβη στις εκδηλώσεις για τη μάχη των Δερβενακίων, στην σκιά του ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.
Η πρώτη παρέμβαση στην εκδήλωση έγινε κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνου από τον Νίκο Ταγαρά, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο γιούχαραν. Στη συνέχεια ακούστηκαν εκφράσεις του τύπου «σκουλήκι θα σε λιώσω».
Ο δήμαρχος μετά τα όσα διαδραματίστηκαν προέβη σε σκληρές δηλώσεις εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζοντάς τον ως ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που κυκλοφορεί με μπράβους , ανθρωπάκι που δεν τιμά το αξίωμα του Βουλευτή, μίλησε για έναν Βουλευτή ο οποίος αποποιήθηκε τα προνόμια του μόνο στα λόγια αφού συνεχίζει να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο και να λαμβάνει την βουλευτική αποζημίωση κανονικά, την ίδια ώρα που χαρακτηρίζει κλέφτες όλους τους αυτοδιοικητικούς.
Αναλυτικά ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός δήλωσε:
«Ο Βουλευτής τι έχει κάνει ως σήμερα για το νομό; Ποιες είναι οι παρεμβάσεις του; Και εν τέλει; Τι δουλειά κάνουν όλοι αυτοί; Σήμερα είναι μέρα εργάσιμη, όλα αυτά τα παιδιά που έφτασαν με λεωφορεία από όλη την Ελλάδα με τις μαύρες μπλούζες με τι ασχολούνται, πως ζουν;. Εγώ δεν τρομοκρατούμαι από κανέναν, δεν με φοβίζουν με τα χαρακτηριστικά και την συμπεριφορά των μπράβων που έχουν. Εγώ κυκλοφορώ μέρα και νύχτα στην πόλη μόνος μου χωρίς να φοβάμαι. Ο Βουλευτής έιναι ένα φοβισμένο ανθρωπάκι που χρειάζεται προστασία και δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στην πόλη ελεύθερα».
Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ανακήρυξε τον Στάθη Μπούκουρα ανεπιθύμητο πρόσωπο για το Δήμο Κορινθίων.

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: