ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Έκτακτο δελτίο καιρού.Πολύ υψηλές θερμοκρασίες

Καύσωνα θα έχουμε το Σαββατοκύριακο, με το θερμόμετρο να φτάνει τοπικά τους 42 ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου. Σταδιακή πτώση προβλέπεταιαπό το απόγευμα της Δευτέρας, από τα βορειοδυτικά, η οποία όμως θα γίνει αισθητή από την Τρίτη, 17 Ιουλίου, με πτώση κατά 6 με 8 βαθμούς και επικράτηση βορείων ανέμων 6 με 8 μποφόρ σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα.
Αναλυτικά, το Σάββατο, 14 Ιουλίου, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά θα φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου. Κάπως καλύτερη θα είναι η κατάσταση στις Κυκλάδες, όπου ηθερμοκρασίαθα φτάνει τους 34 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές θα φτάνει τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.


Η Κυριακή, 15 Ιουλίου, θα είναι δυσκολότερη, αφού η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 41 και πιθανόν τοπικά τους 42 βαθμούς Κελσίου. Στις Κυκλάδες το θερμόμετρο θα σκαρφαλώσει στους 36 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές θα ανέβει μέχρι τους 39 βαθμούς Κελσίου.
Μικρή πτώση αναμένεται τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου, στην Ήπειρο και στα νησιά του Ιονίου. Στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά όμως (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) ο καιρός θα εξακολουθεί να είναι πολύ ζεστός, με το θερμόμετρο θα αγγίζει τους 42 και πιθανόν τοπικά τους 43 βαθμούς Κελσίου. Λίγο χαμηλότερη θα είναι η θερμοκρασία στις νησιωτικές περιοχές, όπου θα κυμανθεί από 38 έως 40 βαθμούς Κελσίου.


seleo.gr/
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: