ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Σε ποιον άντρα έριξε ξύλο η Άντζελα Δημητρίου;

Εκτός από την ηλικία της και τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε σε γνωστό περιοδικό διάφορες καταστάσεις που έχει βιώσει στην προσωπική της ζωή.
«Ναι, με έχουν απατήσει. Δεν έχω πιάσει κανέναν με καμία επ' αυτοφώρω. Συνήθως, τα μάθαινα μετά» παραδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ εξήγησε:
«Στην τελευταία περίπτωση μάλιστα (με τον Γιώργο Τρούπη) με πήρε η ίδια τηλέφωνο και μου είπε “έλα να σου δείξω τα μηνύματα που μου στέλνει ο άνδρας σου”». Και πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι ο σύζυγός της την απατά; 
«Έφαγε πολύ ξύλο! Πρέπει να πονάει ακόμα. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, αν είχε τελειώσει μαζί μου και πήγαινε με οποιαδήποτε άλλη. Αλλά την παράλληλη σχέση δεν τη σηκώνω» δήλωσε η 57χρονη τραγουδίστρια στο περιοδικό «ΟΚ!».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άντζελα Δημητρίου σε ερώτηση αν υπήρξε ποτέ άνδρας που σήκωσε χέρι εναντίον της απάντησε: 
«Ναι, βέβαια, ήταν ο πατέρας της Όλγας. Με ζήλευε παράφορα και μια φορά με χτύπησε. Δεν μιλάμε για ένα απλό χαστούκι. Μιλάμε για ξύλο. Δεν υπήρξε δεύτερη. Άνοιξα την πόρτα, έφυγα, του έκανα μήνυση, την απέσυρα μετά. Δεν επιτρέπεται ένας άνδρας να χτυπάει μια γυναίκα. Και αν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω τον σύζυγό μου -πίστεψέ με- κανονικά θα έπρεπε να του σπάσω το κεφάλι με τόσο κέρατο που μου έριξε. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι δεύτερη. Αν αισθανθώ ότι είμαι δεύτερη, φεύγω».
Τέλος, έκανε ακόμα μία αποκάλυψη:
«Μπορεί να μην έπιασα ποτέ στα πράσα κάποιον από τους άνδρες μου με άλλη γυναίκα, άλλα έπιασα τον σύντροφό μου με άλλον άνδρα. Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. (...). Και μετά έτρεχα σε ψυχολόγους και έκανα εξετάσεις αίματος για να δω μήπως με κόλλησε τίποτα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ομοφυλόφιλους ούτε με τους αμφιφυλόφιλους, αλλά δεν μπορεί να ετοιμάζομαι να παντρευτώ και να τον βρω ξαφνικά με άλλον!» δήλωσε, ενώ, όταν ρωτήθηκε αν πληγώθηκε περισσότερο όταν ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της είχε σχέση παράλληλα και με μια άλλη γυναίκα ή όταν ανακάλυψε ότι την απατούσε με έναν άνδρα, η Άντζελα σχολίασε:
«Και τα δύο πονάνε. Στην πρώτη περίπτωση πληγώθηκε ο γυναικείος μου εγωισμός και στη δεύτερη έψαχνα να βρω γκρεμό να πέσω».


yupiii.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: