ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Σαμαράς: Ο εφιάλτης του καρκίνου & οι ώρες αγωνίας

Η κατάσταση της υγείας της αγαπημένης του φίλης, Μαργαρίτας που δίνει μία πολύχρονη μάχη με την επάρατη νόσο, έχει επιδεινωθεί και ο Τρύφων βρίσκεσαι στο πλευρό της στο νοσοκομείο. Η γνωριμία τους έγινε πριν από επτά χρόνια και από τότε αυτή η κοπέλα σημάδεψε τη ζωή του.
Τόπος συνάντησής τους -και πάλι- το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας». Τότε έδινε μάχη για τη ζωή η μητέρα τού διάσημου κομμωτή, Σταυρούλα. Το ενδιαφέρον του Τρύφωνα, που δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό της μητέρας του, τράβηξε από την πρώτη στιγμή το νεαρό κορίτσι, το οποίο νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι. Σύντομα οι δυο τους γνωρίστηκαν και η Μαργαρίτα εκμυστηρεύτηκε τα πάντα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε στον καινούργιο φίλο της.

Εκείνο το διάστημα παραμένει μέχρι και σήμερα βαθιά χαραγμένο στην ψυχή του και στη μνήμη του, και όπως λέει ο ίδιος, δύσκολα θα ξεχάσει τις μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Δυστυχώς η μητέρα του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Τότε ήταν που ο Τρύφων μέσα στη βαθιά θλίψη του υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μην αφήσει την 26χρονη κοπέλα να ηττηθεί από την ίδια αρρώστια, αλλά θα τη βοηθούσε να βγει νικήτρια και να σταθεί και πάλι στα πόδια της.
Μέχρι και τάμα είχε κάνει, για να δει τη Μαργαρίτα να χαμογελάει και πάλι στη ζωή και να επιστρέφει στους φυσιολογικούς ρυθμούς της. Μιλούσε με τους γιατρούς και είχε αναλάβει τη νοσηλεία της. Η Μαργαρίτα ήταν πλέον μέλος της οικογένειάς του και ας μην είχαν συγγένεια εξ αίματος. Τα τελευταία χρόνια η κοπέλα είχε επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής και ο Τρύφων πίστευε ότι όλα τα άλλα ήταν μια κακή ανάμνηση. Όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και πρόσφατα η Μαργαρίτα βρέθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, αυτήν τη φορά δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη μάχη χτυπημένη από την ίδια αρρώστια.
Στο πλευρό της βρίσκεται και τώρα ο αγαπημένος κομμωτής ο οποίος μίλησε στην «Espresso της Κυριακής» κι εξομολογήθηκε ότι νιώθει πως ζει τον ίδιο εφιάλτη για δεύτερη φορά.
«Κάθε φορά που πηγαίνω στο νοσοκομείο, έρχονται στο μυαλό μου μνήμες από το παρελθόν. Είναι σαν να ζω τις ίδιες καταστάσεις που είχα περάσει με τη μητέρα μου για δεύτερη φορά» δηλώνει συντετριμμένος, ο οποίος μπορεί να μην είναι καθημερινά στο νοσοκομείο, όμως ενημερώνεται συνεχώς για την πορεία της υγείας της. «Όταν με χρειαστούν, ξέρουν ότι θα είμαι στο πλευρό τους» δηλώνει χαρακτηριστικά.


troktiko
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: