ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Αγγελική Νικολούλη: "Εβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου"



Η Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο "Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου" μιλά για όλα: Για τις δυσκολίες της ζωής της, την απόπειρα δολοφονίας της, τις στιγμές που έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο, την τηλεοπτική επιστροφή της, η διεθνής ταινία που ενδέχεται να γίνει βασισμένη στις ιστορίες του «Τούνελ», τον χρόνο, το μπότοξ, αλλά και για τον μεγάλο έρωτα που λείπει από τη ζωή της…

"Έβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου με το όπλο στο χέρι να με σημαδεύει. Έβαζε παράλληλα τον σιγαστήρα για να το δω ακόμα πιο καθαρά. Έχω γυρίσει σπίτι μου βράδυ και αντιλήφθηκα ότι δευτερόλεπτα πριν υπήρχε στο σημείο όπου ήμουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο παγιδευμένο με βόμβα. Τότε σοκαρίστηκα, αλλά είπα πως, για να υπάρχω, σημαίνει ότι αξίζει να συνεχίσω. Μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει".
"Το βιβλίο αφορά σε μια πολύκροτη υπόθεση, για την οποία ταλαιπωρήθηκα πολύ μέχρι να φωτιστεί.
Στους δύο μήνες της συγγραφής είχα απομονωθεί και ζούσα την υπόθεση από την αρχή. Ξαναζούσα τα γεγονότα. Δεν συμβουλεύτηκα καν το αρχείο μου παρά στο τέλος, για να δω αν είχα κάνει κάπου λάθος. Ο τίτλος του βιβλίου είναι ιδιαίτερος, όσο και η υπόθεση. Με τη δολοφονημένη κοπέλα υπήρχε μια παράξενη σχέση. Κάτι με τραβούσε κοντά της. Το βιβλίο είναι διακόσιες δέκα σελίδες και η τιμή του είναι μόλις δέκα ευρώ. Ζήτησα από τον εκδοτικό οίκο να σεβαστούμε την κρίση που υπάρχει. Είναι το πρώτο από μια σειρά που θα ακολουθήσει. Θα βγάλω όλο το παρασκήνιο ορισμένων από τις δεκαοκτώ εξαφανίσεις που αποκάλυψα ότι είναι δολοφονίες σε βιβλία."


Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες καταστάσεις. Εβλεπα απέναντί μου τον επίδοξο δολοφόνο μου με το όπλο στο χέρι να με σημαδεύει. Εβαζε παράλληλα τον σιγαστήρα για να το δω ακόμα πιο καθαρά. Εχω γυρίσει σπίτι μου βράδυ και αντιλήφθηκα ότι δευτερόλεπτα πριν υπήρχε στο σημείο όπου ήμουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο παγιδευμένο με βόμβα. Οπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι εύκολο.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: