ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πρόστιμο σε οδηγό γιατί χάζευε τα "προσόντα" περαστικής.

Ένα πρόστιμο εξήντα λιρών λίρες στοίχισε ο θαυμασμός των "προσόντων" ελκυστικής περαστικής στον 26χρονο Doug Maclean.
Το "καρφωμένο" βλέμμα του καταγράφηκε από τις κάμερες της αστυνομίας και έτσι οι αρχές του επέβαλαν το συγκεκριμένο πρόστιμο, με την κατηγορία πως οδηγούσε απρόσεκτα.
"Η πίσω όψη της κοπέλας ήταν όμορφη και ήθελα να δω αν και το πρόσωπό της ήταν τόσο όμορφο όσο η σιλουέτα της", σημείωσε, τονίζοντας πως κάθε άντρας στον πλανήτη θα έκανε το ίδιο.
Μάλιστα παραδέχτηκε πως τα φωτογραφικά στοιχεία απεικονίζουν τον ίδιο να χαζεύει την κοπέλα, σημειώνοντας ωστόσο πως είχε τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου.
"Οι αστυνομικοί μου είπαν πως η οδηγική συμπεριφορά μου ήταν απρόσεκτη και ότι θα έπρεπε να πληρώσω ένα πρόστιμο και να παρακολουθήσω μαθήματα οδηγικής ευαισθητοποίησης", σημείωσε.
Μπορεί, όπως σημείωσε, η κοπέλα να ήταν εντυπωσιακή, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν άξιζε να πάρει πρόστιμο 60 λιρών.
Μάλιστα αναφέρει πως όταν οι αστυνομικοί έγραφαν το πρόστιμο, ένας εκ των δύο παραδέχτηκε πως "χάζεψε" τα προσόντα της.
"Κοίταξες και εσύ τα "προσόντα" της, εγώ γιατί δεν μπορώ" είπε τότε στον αστυνομικό για να λάβει από τον συνάδελφό του την απάντηση πως εκείνος δεν οδηγούσε.


dtsiaouss
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: