ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Η πρώτη φωτογραφία του Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος συμβιβάζεται με την ιδέα ότι θα αργήσει να επιστρέψει στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αεροπαγίτου και έχει αρχίσει να προσαρμόζεται σιγά σιγά στους ρυθμούς της φυλακής.
Η καθημερινότητα του πρώην υπουργού έχει παγιωθεί και οι συνήθειες του είναι ίδιες με αυτές των συγκρατουμένων του στη Πτέρυγα των επωνύμων.
Αυτή είναι η καθημερινή συνήθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου. Περνά πολλές ώρες καθημερινά στον τηλεφωνικό θάλαμο συνομιλώντας για τα στοιχεία της δικογραφίας. Ενώ μια φορά την εβδομάδα μπορεί να συναντιέται με τη σύζυγό τους Βίκυ Σταμάτη σε ειδικό χώρο και να περνούν λίγες ώρες μαζί. Αυτό το προνόμιο το έχουν μόνο όσοι τρόφιμοι είναι παντρεμένοι.
Κυριακάτικη εφημερίδα δημοσίευσε αποκλειστικά την φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου λίγο πριν περάσει την πόρτα του κελιού του στην 6η Πτέρυγα των φυλακών του Κορυδαλλού.
Ντυμένος με ελαφρύ γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε σπορ παντελόνι και μαύρα μοκασίνια, ο Άκης Τσοζατζόπουλος απεικονίζεται τη στιγμή που είναι έτοιμος να σηκώσει το ακουστικό από τον τηλεφωνικό θάλαμο των φυλακών για να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους του, τους στενούς συνεργάτες και τους δικούς του ανθρώπους.
Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες ότι η συμπεριφορά του ήταν αλλοπρόσαλλη. Ότι κυκλοφορούσε ημίγυμνος και προσπαθούσε να τηλεφωνήσει χωρίς να τοποθετεί την κάρτα λέγοντας ασυναρτησίες.
Όμως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που τον ζουν στη φυλακή διαψεύδουν τα πάντα και μιλούν για κακόβουλες φήμες. Τις φήμες διαψεύδει και ο δικηγόρος του ανεφέροντας ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει καθαρή, άκρως διαυγή και συγκροτημένη σκέψη.


Διαβάστε: ΕΙΔΗΣΗ – ΣΟΚ: Η Βίκυ Σταμάτη θέλει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο!!!

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: