ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην αθλήτρια του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών Βασιλική Ζωγράφου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα 600μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄, το οποίο διεξήχθη στις 21 & 22 Ιουλίου 2012 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου και της εύχεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο να έχει πάντα πρωτιές. Συγχαίρει επίσης την κ. Άννα Σπανού, προπονήτρια της Βασιλικής, για την πολύ καλή αγωνιστική προετοιμασία της αθλήτριας καθώς επίσης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Γ. που στηρίζουν και αναδεικνύουν τις προσπάθειες των αθλητών τους.
Οι επιτυχίες των νέων παιδιών του τόπου μας σε όλους τους τομείς, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα, κόντρα σε κάθε δυσκολία, ώστε να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Αθλήτριες και σε όλους τους Αθλητές που με την αγωνιστικότητά τους και τη θέλησή τους ανεβάζουν τον τόπο μας στο πιο ψηλό βάθρο των επιτυχιών. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Γραφείο Δημάρχου Γρεβενών
Δημοσθένη Κουπτσίδη


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: