ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ζαζόπουλος: Ξεσήκωσε τους ομογενείς!

Ο Αλέκος Ζαζόπουλος πήγε στην Αυστραλία και ξεσήκωσε τους ομογενείς ακόμη μία φορά.
Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, αφού προσγειώθηκε στην Αυστραλία, κατευθύνθηκε πρώτα στην Ποντιακή Εστία, όπου τα παιδιά τον υποδέχτηκαν θερμά και του έδειξαν την αγάπη τους αγκαλιάζοντας τον θερμά και ζητώντας του να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους δώσει αυτόγραφα. Φυσικά συνομίλησε μαζί τους αρκετή ώρα και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.
αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την εμφάνισή του, που έγινε πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα «Κίνηση» της Μελβούρνης. Τα λουλούδια έπεφταν βροχή και το κέφι χτύπησε κόκκινο, όταν ο Αλέκος Ζαζόπουλος κατέβηκε στα τραπέζια και τραγουδώντας τις επιτυχίες του αντάλλαζε χειραψίες με τους θαμώνες.


Ξεχωριστή βέβαια ήταν και η παρουσία του Πάνου Καμπίρης, αφού ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, που έχει γράψει αρκετά σουξέ -ανάμεσά τους το «Στην υγειά της αχάριστης»-, επιστρέφοντας στην Αθήνα θα μπει στο στούντιο με τον Νίκο Οικονομόπουλο.


Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες, πήγε πολύ καλά και η εμφάνιση του τραγουδιστή στο Σίδνεϊ, ενώ θα παραμείνει στην Αυστραλία μέχρι και την άλλη εβδομάδα, καθώς έχει άλλη μία εμφάνιση στην Ποντιακή Εστία, στη Μελβούρνη, στις 21 του μήνα.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και καταφέραμε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στους θαμώνες την Ιωάννα Κουταλίδου, η οποία ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και δύσκολα θα περνούσε απαρατήρητη.


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: