ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Επιστρέφει ο καύσωνας την Κυριακή

Άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται την Κυριακή ενώ μικρή πτώση θα έχουμε απο Τρίτη.
Υψηλές θερμοκρασίες που θα φτάσουν σήμερα τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά προβλέπει η ΕΜΥ ενώ αύριο θα υπάρξει μικρή άνοδος με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 39 βαθμούς Κελσίου σε ηπειρωτικά, ακόμα και νησιά.
Οι υψηλές θερμοκρασίες θα συνεχιστούν έως τη Δευτέρα, ενώ από την Τρίτη αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας κατά δύο με τρεις βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σήμερα αναμένεται αίθριος στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμούς Κελσίου κυρίως σε Αττική, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Θεσσαλία και Εύβοια. 
Σήμερα ο καιρός προβλέπεται αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά τρία με πέντε, στα ανατολικά τέσσερα με έξι και στο Αιγαίο τοπικά επτά μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 και τοπικά τους 39 βαθμούς Κελσίου.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: