ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Αποκλείστηκε από τον Μάρεϊ ο Παγδατής

O Mάρκος Παγδατής έχει συμμετάσχει σε επικούς βραδινούς αγώνες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Να θυμίσουμε τον αγώνα με τον Άντρε Άγκασι στο US Open και τον Λέιτον Χιούιτ στο Αυστραλιανό Όπεν.
Έτσι και απόψε στο Γουίμπλεντον ο Κύπριος τενίστας υποχρέωσε το βρετανικό κοινό να τον χειροκροτήσει στον αγώνα με τον δικό τους παίκτη, τον Άντι Μάρεϊ στον 3ο γύρο του τουρνουά.
Ο Παγδατής δεν μπόρεσε να σταματήσει το Νο4 του ταμπλό και γνώρισε την ήττα σε τέσσερα σετ σε μια συγκλονιστική βραδιά στο κεντρικό κορτ. Ακόμα μια φέτος στο τουρνουά.

Ο Μάρεϊ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Παγδατή και πήρε το πρώτο σετ με 7-5 σε 59 λεπτά. Ο Παγδατής απάντησε και πήρε το επόμενο με 6-3 σε 53 λεπτά.
Έχοντας το μομέντουμ είδε τους διοργανωτές να διακόπτουν τον αγώνα για να κλείσουν την οροφή, καθώς είχε σουρουπώσει στο Γουίμπλεντον. Η διακοπή 30 λεπτών ήταν αρκετή για να πάρει ανάσες ο Μάρεϊ που νωρίτερα είχε προσγειωθεί άτσαλα στο χορτάρι.
Ο Παγδατής συνέχισε να δίνει τις μάχες του στο τρίτο σετ, όμως έχανε εύκολους πόντους, αδυναμία που δεν παρουσιάζει το παιχνίδι του Μάρεϊ και βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ (το τρίτο ο Μάρεϊ με 7-5 σε 54 λεπτά).
Στο τέταρτο σετ υπήρχε μόνο ο Μάρεϊ στο γήπεδο. Και παίζοντας με το φόβο πως θα διακοπεί ο αγώνας και θα συνεχιζόταν τη Δευτέρα (2/7), τα έδωσε όλα και πήρε το τέταρτο σετ με 6-1.
Βλέπετε, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει πως ο αγώνας δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί μετά τη μια τα ξημερώματα, ώστε να μπορέσει να προλάβει το κοινό των 15.000 ανθρώπων τα τελευταία δρομολόγια των μέσων μεταφοράς. Τελικά ολοκληρώθηκε δύο λεπτά μετά τη μία. Ποτέ δεν έχει ολοκληρωθεί τόσο αργά αγώνας στο Γουίμπλεντον
Το κοινό πρόλαβε να πανηγυρίσει την πρόκριση του Μάρεϊ στους "16", όπου θα παίξει με τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς.
Ο Παγδατής δεν θα αγωνιστεί τη δεύτερη εβδομάδα του Γουίμπλεντον, ωστόσο έδειξε πως στο χορτάρι είναι διαφορετικός παίκτης και θα έχει μια ευκαιρία ακόμα να αγωνιστεί στην αγαπημένη του επιφάνεια, στο ολυμπιακό τουρνουά που ακολουθεί.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: