ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ο χάρτης της Α΄ Ε.Π.Σ. Κοζάνης

Με βάση τις ομάδες που προβιβάστηκαν από την Β’ κατηγορία αλλά και αυτές που υποβιβάστηκαν από τη Δ’ Εθνική ο χάρτης της Α’ Κατηγορία διαμορφώνεται έως εξής:
Δήμος Κοζάνης: 7 ομάδες (Εθνικός Βατερού, ΑΕ Κοζάνης, ΑΕ Ελίμειας, Κοζάνη 2004, ΑΕΠ Καραγιαννίων, Αλιάκμων Αιανής, Απόλλων Ακρινής)
Δήμος Εορδαίας: 6 ομάδες (ΑΕ Περδίκκα, Ερμής Ασβεστόπετρας, Μ. Αλ. Άρδασσας, Μακεδονικός Φούφα και Λέοντες Αναρράχης, Eορδαικός)
Δήμος Σερβίου – Βελβεντού: 2 ομάδες (Τιτάν Σερβίων, ΑΣ Βελβεντό)
Δήμος Βοΐου: 2 ομάδες Αναγέννηση Εράτυρας, Ακαδημία Σιάτιστας


ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΡΔΑΪΚΟ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης στον Εορδαϊκό συστάθηκε επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από τον αντιπρόεδρο Κυριάκο Μαυροφρύδη, τον προπονητή Κώστα Τσαγκαλίδη και το Γιάννη Βερύκοκο.
Η προσπάθεια είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας για τη νέα περίοδο, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας παίκτης.
Έχουν γίνει και γίνονται συζητήσεις με πολλούς παίκτες όπως ο Κώστας Μαργιορίδης (στόπερ πρώην παίκτης του Εορδαϊκού και της Σκύδρας), Γιώργο Ιωαννίδη, Κοντογουλίδη Δημήτρη (χαφ από Περδίκκα), Ανέστη Κοντογουλίδη (τερματοφύλακας από Ερμή Ασβεστόπετρας), Ηλία Τσαγκαλίδη (μέσος από Καρυοχώρι), Παναγιώτη Τσαγκαλίδη (από Περδίκκα) αλλά και πολλούς ακόμη.
Στόχος της διοίκησης είναι να ανακοινωθούν όλοι μαζί όταν θα έχουν συμφωνήσει σε όλα
Αυτή τη στιγμή οι κ. Μαυροφρύδης και Τσαγκαλίδης βρίσκονται εκτός πόλης αλλά όλη τη μέρα ενημερώνονται, οργανώνονται και το μυαλό τους είναι στο πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη.
Το θετικό είναι ότι πολλοί εκτός διοίκησης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμπαρασταθούν ηθικά αλλά και οικονομικά τη νέα προσπάθεια και τέτοιοι είναι ο Γιώργος Τσιρανίδης και Ιορδάνης Σαρίδης συνεργάτες και φίλοι του κ. Μαυροφρύδη.
Στον Εορδαϊκό ξέρουν ότι πέραν από αυτούς που θα στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια θα υπάρχουν και πολλοί που θα την δουν με δυσπιστία και αρνητισμό.
Στόχος όλων είναι να τους διαψεύσουν και να τους κάνουν να έρθουν πίσω στο γήπεδο και κοντά στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.
Φυσικά όλοι ξέρουν πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά είναι αποφασισμένοι να τα καταφέρουν ξεπερνώντας ότι αντιξοότητες και αν παρουσιαστούν.
Στις επόμενες μέρες λοιπόν αναμένονται εξελίξεις έτσι ώστε να οριστικοποιηθεί πότε θα ξεκινήσει προετοιμασία η ομάδα.


Συνεχίζει η διοίκηση Νικολαΐδη στον Περδίκκα
Η διοίκηση του Αναστάσιου Νικολαΐδη θα είναι η ίδια και τη νέα περίοδο με κάποιες προσθήκες. Νέα πρόσωπα είναι ο Στάθης Τιμονίδης και Χρήστος Θεοφυλάκης.
Προπονητής συνεχίζει ο Νίκος Κατακαλίδης.
Νέα αποκτήματα είναι οι Γιώργος Καζαντζίδης από την Ακαδημία του Ηρακλή Πτολεμαΐδας και ο Αποστόλου πρώην παίκτης του Προάστιο Προαστίου, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στις 28 Ιουλίου.
Η ομάδα θα πλαισιωθεί με αρκετά νέα παιδιά και στόχος θα είναι μια καλή πορεία κι ότι καλύτερο προκύψει.


e-ptolemeos.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: