ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Το δράμα Ελληνίδας δημοσιογράφου από εγχείρηση ρουτίνας!!!

Ένα απίστευτο δράμα ζει τα τελευταία χρόνια η Ελληνίδα δημοσιογράφος, Πασχαλίνη Ν. μετά από εγχείρηση ρουτίνας που της κατέστρεψε την ζωή!
Η δημοσιογράφος, η οποία σπούδασε στην Γερμανία και εργαζόταν ως ανταποκρίτρια ξένου Τύπου, επέλεξε το νοσοκομείο Marienkrankenhaus στην πόλη Χέρνε, για να αφαιρέσει όζους που είχε στον θυρεοειδή αδένα της.
Μετά την επέμβαση η άτυχη γυναίκα, που σήμερα είναι 40 ετών, παρουσίασε αιμορραγία και συμπτώματα έντονης δύσπνοιας. Οι γιατροί, όπως διαπιστώθηκε, άργησαν πολύ να αντιδράσουν με αποτέλεσμα να πάθει εγκεφαλικό!

Η μη παροχή οξυγόνου έγινε αιτία να προκληθεί ανεπανόρθωτη βλάβη στον εγκέφαλο της και να πέσει σε κώμα για τέσσερις μήνες. Όταν συνήλθε ήταν πλέον παράλυτη…
Σήμερα είναι καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα και πρέπει μονίμως να είναι κάποιος δίπλα της, ενώ καταστράφηκε και η προσωπική της ζωή, αφού ο τότε σύντροφος της, με τον οποίο ετοιμαζόντουσαν για γάμο, την εγκατέλειψε.
Το δικαστήριο του Μπόχουμ την δικαίωσε -όσο δικαίωση μπορεί να θεωρείται το χρηματικό αντάλλαγμα για μια ζωή… Αποφάσισε να της δώσει εφάπαξ το ποσό των 400.000 ευρώ, ενώ κάθε μήνα θα λαμβάνει το ποσό των 15.900 ευρώ.
Η ιστορία της έγινε μέχρι και πρωτοσέλιδο στην γερμανική «Bild».


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: