ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

"ΤΑ Σ.Π.Α.Υ." Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ!!!

Με σοβαρότατες καταγγελίες, οι οποίες περιλαμβάνονται στην αναφορά της προς την Εισαγγελία Αθηνών, φαίνεται "να τα σπάει"με τον πρόεδρο κ. Νίκο Χαρδαλιά, η αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπτυξης & Προστασίας Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) κυρία Ευαγγελία Αντωνίου,δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης, η οποία στον ένα περίπου χρόνο της θητείας της, διαπίστωσε σωρεία παρατυπιών στην λειτουργία του συνδέσμου, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους έντονη διαμάχη το τελευταίο διάστημα, με εκατέρωθεν "ανταλλαγές πυρών" ως προς τα θέματα διαφάνειας και διοίκησης του Συνδέσμου, που σκοπό έχει την προστασία του βουνού ειδικά κατά την αντιπυρική περίοδο των καλοκαιρινών μηνών!
Αποκορύφωμα της έντασης, η οποία απ' ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια, πιθανώς και στις δικαστικές αίθουσες, υπήρξε η απόφαση, με εντολή του Προέδρου κ. Χαρδαλιά, να αλλαχτούν οι κλειδαριές!!! στα γραφεία του Συνδέσμου και να κλειδωθούν τα αρχεία, προκειμένου να μην έχει πρόσβαση κανένα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής και ιδιαίτερα η αντιπρόεδρος κυρία Αντωνίου!!!
Μιλάμε για την απόλυτη διαφάνεια και διαύγεια στη διοίκηση του κυρίου Χαρδαλιά, ο οποίος ενώπιον υπαλλήλων του Συνδέσμου και απευθυνόμενος με έντονο ύφος στην αντιπρόεδρο δήλωσε πως:"κουμάντο στο Σ.Π.Α.Υ. κάνω μόνο εγώ"
Να σημειώσουμε εδώ ότι τις εγκαταστάσεις του Σ.Π.Α.Υ. στον Υμηττό είχε επισκεφθεί σε ανύποπτο χρόνο, και αυτό είναι προς τιμή του, ο πρωθυπουργός της χώρας κύριος Αντώνης Σαμαράς,αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του Συνδέσμου για την προστασία του ορεινού όγκου του Υμηττού.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: