ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Απέδρασε η ''ψηλή'' των Ροζ Πανθήρων από τις φυλακές Κορυδαλλού!!!

Μία γυναίκα με καταγωγή από τη Σερβία, φέρεται να έχει αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού, κάτω από άγνωστες ως τώρα συνθήκες. Η γυναίκα εμφανίζεται να είναι μέλος της συμμορίας "Ροζ Πάνθηρες".
Τον τελευταίο καιρό οι φυλακές την απασχολούσαν σε εργασίες και εκείνη το εκμεταλλεύτηκε, για να οργανώσει την απόδρασή της. Σήμερα και ενώ έβαφε, ενημέρωσε την δεσμοφύλακα που την επιτηρούσε, πως θα πήγαινε ένας προμηθευτής με μπογιές.
Αυτός ήταν ο συνεργός της και έτσι όταν έφτασε ο άγνωστος άντρας και του άνοιξε την πόρτα η δεσμοφύλακας, η 43χρονη Σέρβα όρμησε στην δεσμοφύλακα και την χτύπησε στο κεφάλι, οι οποία εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος. Η κρατούμενη άρπαξε τα κλειδιά της και αφού άνοιξε την πύλη, βγήκε έξω με τον συνεργό της, επιβιβάστηκαν σε μία μοτοσικλέτα και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα. Στην περιοχή βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της Σέρβας και του συνεργού της.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το υπ. Δικαιοσύνης, το οποίο και αναμένει σχετικές αναφορές που ζήτησε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: