ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ο Μάριος Φραγκούλης στην Καστοριά, στο χώρο του Προϊστορικού Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα για μία σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα ελληνικό.
O δημοφιλής ερμηνευτής Με Ανοιχτά Φτερά ταξιδεύει απ’άκρη σ’άκρη στην Ελλάδα στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης, τραγουδώντας για πρώτη φορά ένα αποκλειστικά Ελληνικό πρόγραμμα.
Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας, ο Έλληνας καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στην Καστοριά , την Τρίτη 17 Ιουλίου και ώρα 21:00 μ.μ. , στο χώρο του Προϊστορικού Λιμναίου Οικισμού Δισπηλιού.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και οι δημιουργοί της νέας γενιάς.
Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ήδη από το Γραφείο Πολιτισμού του Δήμου Καστοριάς και θα συνεχιστεί έως και την Τρίτη 17 Ιουλίου (πρωινές ώρες γραφείου) .
Πληροφορίες : Γραφείο Πολιτισμού Δήμου Καστοριάς , Αθ. Διάκου 1 (Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας) , κ. Ανδρέας Κυπαρίσσης , Τηλ. 2467028999 / 2467022655.


Τιμές εισιτηρίων: 15,00€ κανονικό – 10,00€ Μαθητικό, Φοιτητικό.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: