ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Η ατάκα του Γεράσιμου Γιακουμάτου...Καλύτερα να μου κόψουν τον κ...ο παρά τις συντάξεις

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ έδωσε σήμερα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος και αναφέρθηκε στις περικοπές και στην κυβέρνηση. Ο βουλευτής ανέφερε χαρακτηριστικά «πέντε δισ. είναι η εκκίνηση για διεθνή διαγωνισμό για το Ελληνικό, το ένα. Δύο, ο ηλεκτρονικός τζόγος, το λέω χρόνια, δεν έχει γίνει ακόμα. Τρία, τα φρουτάκια έχουν 1 δισ. Τέσσερα, να προχωρήσουμε το πετρέλαιο, όλα αυτά είναι ισοδύναμε μέτρα που μπορούν να καλύψουν τις τρύπες, δεν βγαίνει αλλιώς».
Και συνέχισε: «Αν δεν κάνεις μια πολιτική "φαστ τράκ" και στους νόμους ακόμα, δεν γίνεται. Εκεί που είναι "να κόψω μισθό και σύνταξη, ας μου κόψουν εμένα τον κ..ο"».

«Γιατί να μην περπατήσει η κυβέρνηση; Είναι 6 πόδια. Να πέσουν τα δύο, τα τέσσερα ναι, να πέσουν τα 6, γιατί; Δεν πέφτει κανένα. Όταν έχει 6 πόδια αυτή η κυβέρνηση πατά πολύ γερά», είπε ο Κεφαλονίτης πολιτικός, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Και συνέχισε εξηγώντας τους λόγους: "Θεωρώ τον Φώτη Κουβέλη πολύ σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό, τον εμπιστεύομαι απόλυτα."
Ιδιαίτερα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανέφερε: "Ο κ.Βενιζέλος έχει εμπειρία, έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του από όλα αυτά τα μέτρα και τις καταστάσεις, τις κληρονόμησε από τον Παπανδρέου, άρα έχουν και οι δυο εμπειρία και ο Σαμαράς έχει ένα όραμα για την Ελλάδα. Άρα αυτοί οι τρεις είναι μια γερή βάση»


parapolitika.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: