ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Απορρίφθηκαν οι καταγγελίες Εργοτέλη, Παναιτωλικού

Απορρίφθηκαν την Τρίτη (17/7) οι καταγγελίες της ΠΑΕ Εργτοτέλης και της ΠΑΕ Παναιτωλικός κατά των Πανιωνίου και Κέρκυρα από την Επιτροπή Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ.
Πλέον Εργοτέλης και Παναιτωλικός περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες ενέργειες τους. Να σημειωθεί πως Κέρκυρα και Πανιώνιος για το θέμα αυτό θα απολογηθούν και την Τετάρτη (18/7, 14.30) στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών:
«Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:



Αριθμός απόφασης: 1465/2011-12
Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΠΑΕ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ΠΑΕ»


Απόφαση: Η επιτροπή κατά πλειοψηφία απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.


Αριθμός απόφασης: 1467/2011-12
Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ».


Απόφαση: Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία.


Αριθμός απόφασης: 1/2012-13
Υπόθεση: Αίτηση καταγγελία της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ» κατά της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ».
Απόφαση: Η επιτροπή ομόφωνα απορρίπτει την κρινόμενη καταγγελία«.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: