ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πανελλήνιο ρεκόρ από την Αθηνά Κοΐνη στα Τοφάλεια

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία στα φετινά Τοφάλεια στίβου που έγιναν το Σάββατο στην Πάτρα, ήταν αυτή της Αθηνάς Κοϊνη.
Η πρωταθλήτρια των 3.000 μέτρων σημείωσε το δεύτερο πανελλήνιο ρεκόρ μέσα στη χρονιά στην απόσταση, τερματίζοντας σε χρόνο 9.15.89 και άφησε στην ιστορία το 9.33.04 της Παρασκευής Γρατσάνη. Έτσι, η 20χρνη έγινε η έκτη καλύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών.
Σπουδαία εμφάνιση και νέο ατομικό ρεκόρ και από την Αναστασία Καρακατσάνη, που πήρε τη δεύτερη θέση με 9.20.94, επίδοση που επίσης είναι κάτω από το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ Νέων, αλλά και η όγδοη επίδοση όλων των εποχών στις γυναίκες.

Την τελευταία τους ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έχασαν οι Γιώργος Τσάκωνας και Δημήτρης Διαμαντάρας. Οι δύο άλτες του μήκους δεν κατάφεραν να «πιάσουν» το σχετικό όριο, με τον πρώτο να ξεπερνά τα 7.88 και τον δεύτερο τα 7.87,εμω ήθελαν 8.20 για να έχουν ελπίδες. Ατομικό ρεκόρ για τον τρίτο, του αγώνα, τον Τάσο Γαλαζούλα, ο οποίος ξεπέρασε τα 7.60.Εκτός Λονδίνου έμεινε οριστικά και ο Δημήτρης Τσιάμης, ποτ ξεπέρασε μόλις τα 16.52 και δεν κατάφερε να φτάσει τα 16.85 για να πάει στους Ολυμπιακούς.
Στο επί κοντώ, ο Δημήτρης Πατσουκάκης ανέβηκε πάνω από τα 5.42 μ. Στη σφαιροβολία των ανδρών, ο Μιχάλης Σταματόγιαννης, έδειξε σε σταθερά καλή κατάσταση, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς είχε καλύτερη βολή στα 19.21.
Εκτός συναγωνισμού στα 200 μέτρα πεντάθλου των κορασίδων συμμετείχε η Αγνή Δερβένη, που τερμάτισε σε 24.41.


blog.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: