ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης και οι πρώτες ώρες στο Γηροκομείο

Η αγωνία του Ανδρέα Μπάρκουλη έφτασε στο ζενίθ. 
Αναγκασμένος να αποχωριστεί τη σύζυγό του που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά και τον αγαπημένο του γιο, μεταφέρθηκε χτες στο Γηροκομείο Αθηνών.
Αν και οι τρόφιμοι του ιδρύματος τον υποδέχτηκαν με αγάπη, εκείνος το μόνο που σκέφτεται είναι το πότε θα σφίξει στην αγκαλιά του την οικογένειά του.
Ο ηθοποιός από χθες το μεσημέρι φιλοξενείται σε δωμάτιο του πρώτου ορόφου με θέα την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.
Οι τρόφιμοι είχαν πληροφορηθεί από προχθές ότι ανάμεσά τους θα βρεθεί για λίγες μέρες ο δημοφιλής πρωταγωνιστής και έτσι τον περίμεναν, στο ισόγειο του κτιρίου, όπου έτυχε θερμής και συγκινητικής υποδοχής. Πολλά άτομα, στην πλειονότητά τους ηλικιωμένες γυναίκες, ρωτούσαν το προσωπικό του Γηροκομείου για το «πότε θα έρθει ο Ανδρέας».
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης διεκομίσθη από το νοσοκομείο «Αγία Ολγα» στο Γηροκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λίγο μετά τις 3.00 το μεσημέρι. Το προσωπικό του Γηροκομείου με καροτσάκι τον μετέφερε στον πρώτο όροφο του κτιρίου, σε μονόκλινο κλιματιζόμενο δωμάτιο με τηλεόραση και τηλέφωνο.
Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να μιλήσει τηλεφωνικά με την αγαπημένη του σύζυγο Μαρία, που αναρρώνει ύστερα από επιτυχή χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Στη συνέχεια ζήτησε να μιλήσει με τον Νικολάκη, τον λατρεμένο του γιο, το μονάκριβο παιδί του που αυτό το διάστημα φιλοξενείται στη γιαγιά του.
«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και ήταν πολύ ανήσυχος», μας λέει η σύζυγος του πρωταγωνιστή και συνεχίζει: «“Αγάπη, κάνε υπομονή, μία μέρα έέμεινε. Το Σάββατο που θα βγω από το νοσοκομείο θα είμαστε μαζί”, του είπα και ηρέμησε λίγο».
Η αλήθεια είναι πως στο Γηροκομείο Αθηνών ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν θα νιώσει μοναξιά ούτε πρόκειται να πλήξει μέχρι αύριο, οπότε η Μαρία θα πάρει εξιτήριο και θα σπεύσει να τον συναντήσει. Από το δωμάτιό του ήδη έχουν περάσει πολλοί τρόφιμοι για να του πουν ένα «γεια», αλλά και πάρα πολλοί εργαζόμενοι οι οποίοι ανήκουν στο προσωπικό του κτιρίου και όχι μόνο.
Μιλάμε για αυθόρμητες εκδηλώσεις αγάπης από τους παλιούς θαυμαστές του, οι οποίες ενθουσίασαν τον πάλαι ποτέ γόη του ελληνικού κινηματογράφου που αρκετές φορές χαμογέλασε.
Να σημειώσουμε ότι τον πάλαι ποτέ γόη του σινεμά επισκέφτηκε στο δωμάτιό του και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών, ο αρχιμανδρίτης Προκόπιος Μπούμπας, ο οποίος του έπιασε το χέρι και του ευχήθηκε καλή διαμονή.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης θα φιλοξενηθεί εκεί για όσο χρειαστεί, αν και η πολυαγαπημένη του σύζυγος μας αποκάλυψε πως «μόλις νιώσω καλά θα τον πάρω από το Γηροκομείο, κι αυτό θα γίνει σύντομα».


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: