ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ξεκινά η μάχη για την πρόκριση

Η πρώτη αναμέτρηση με τη Μάδεργουελ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει την αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά. Απόψε (21.45) οι «πράσινοι» στο «Fir Park» θέλουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους ανοίξει τον δρόμο για τα πλέι-οφ.
Είναι χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στον Τύπο της Σκωτίας. «Πραγματικά, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη αυτή την πρόκριση. Με την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα και τα βλέπουμε σαν ένα μεγάλο δώρο» δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο δέλεαρ, βέβαια, αφού σε πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση εκτιμάται ότι θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου περίπου 3,5 εκατ. ευρώ, που θα αυξηθεί αν οι «πράσινοι» συνεχίσουν στους «χρυσοφόρους» ομίλους.
Πάντως, ο άσος του «τριφυλλιού» είχε έναν λόγο παραπάνω να σχολιάσει τις αναμετρήσεις με τη σκοτσέζικη ομάδα αφού στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Ρέιντζερς.
«Ξέρω καλά το πάθος των Σκωτσέζων και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Πάντα ήταν δύσκολα να παίζεις στο "Fir Park". Ισως μας βοηθήσει το γεγονός ότι έχουμε περισσότερη ευρωπαϊκή πείρα από τη Μάδεργουελ αν κι αυτό από μόνο του δεν μας εγγυάται τίποτα» συμπλήρωσε ο υψηλόσωμος στόπερ.
Στις τάξεις των «πράσινων» υπάρχει καλή ψυχολογία εν όψει του αποψινού αγώνα. Λογικά, τόνωσε το ηθικό των παικτών και η εμψυχωτική ομιλία του επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Γιάννη Αλαφούζου, πριν πετάξει η ομάδα για τη Γλασκώβη.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει «συμπαγές» σχήμα με πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη του «μηδέν». Ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1, στο οποίο ο ένας από τους δύο «κόφτες» (εκτός απροόπτου ο Μαρίνος) θα παίζει κοντά στα στόπερ για να κλείνει τις «τρύπες» στα μετόπισθεν.
Η ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει θα απαρτίζεται από τους Καρνέζη (κάτω από τα δοκάρια), Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλο (στην άμυνα), Μαρίνο, Βιτόλο, Σισοκό, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλο (στη μεσαία γραμμή) και Τοτσέ (στην κορυφή της επίθεσης).


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: