ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Και νέα πισίνα βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού!!!

- Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ως αντίδραση ανέβασαν φωτογραφίες και με άλλη πισίνα που έχουν φτιάξει
- Αν και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου είπε ότι δεν ξοδεύτηκε δημόσιο χρήμα, αποφάσισαν το γκρέμισμα
- Ανέθεσαν σε κατασκευαστική εταιρεία να το γκρεμίσει - Θα ξοδευτεί για αυτό δημόσιο χρήμα;
- Το υπουργείο αναφέρει πως υπήρχε διακοσμητικός βράχος άρα δεν είναι πισίνα
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣΜετά την απίστευτη αποκάλυψη για την ύπαρξη πισίνας και μπάρμπεκιου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού και τις αστειότητες του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Μαρίνου Σκανδάμη ότι αφού δεν χρησιμοποιπήθηκε δημόσιο χρήμα δεν είναι μείζον θέμα, τότε έρχεται και το πόρισμα του αρμόδιου υπουργείου το οποίο προφανώς είτε θεωρεί τους πολίτες είτε τυφλούς είτε χαμηλής πνευματικής ικανότητας.
Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα αυτό που όλοι βλέπουν ως πισίνα, το τεχνικό κλιμάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης μετά από επιτόπια αυτοψία μάλιστα, το χαρακτήρισε ως διακοσμητικό συντριβάνι.
Και πριν κοπάσει ο θόρυβος από το απαράδεκτο πόρισμα του υπουργείου, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους φωτογραφίες από άλλη πισίνα που έχει κατασκευαστεί στις φυλακές σε άλλο σημείο.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νέα πισίνα που οι εργαζόμενοι στον Κορυδαλλό αποκάλυψαν μόνοι τους








Διαβάστε λοιπόν πως περιγράφει το κλιμάκιο του υπουργείου Δικαιοσύνης την πισίνα (για την πρώτη που αποκαλύφθηκε) ή κατά τους ίδιους το τεράστιο αυτό διακοσμητικό συντριβάνι.
«Στην είσοδο του προαυλίου υπάρχει διακοσμητικός βράχος εν είδει καταρράκτη από τον οποίο ξεκινά ροή νερού που μέσω ενός διαμορφωμένου αύλακα επενδεδυμένου με πέτρα, οδηγείται σε κατασκευή συλλογής νερού ορθογωνικού σχήματος, εξωτερικών διαστάσεων 7,38 Χ 4,17, εσωτερικά επενδεδυμένη με πλακίδια και με εσωτερικά επιτοίχιο φωτισμό. Το βάθος είναι κλιμακωτό και συγκεκριμένα 2 μ. σε τμήμα εσωτερικού εμβαδού 3,28 Χ 4,17, ενώ η υπόλοιπη επιφάνεια χωρίζεται σε δύο αναβαθμούς βάθους 1,25 και 0,70 αντίστοιχα. Στον έναν αναβαθμό έχει τοποθετηθεί αντλία, η οποία μεταφέρει το νερό στον υπερκείμενο διακοσμητικό βράχο και το νερό επανέρχεται με φυσική ροή».
ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ

Στο πόρισμα μάλιστα αναφέρεται πως κατά την αυτοψία δεν διαπιστώθηκε στην παραπάνω κατασκευή να πληρούνται οι προϋποθέσεις για τη λειτουργία κολυμβητικής δεξαμενής, όπως πρόσβαση, μηχανισμός καθαρισμού, περιμετρική αποστράγγιση υπερχείλισης.
Και παρακάτω δημιουργούνται τεράστια ερωτήματα για τη στάση του υπουργείου. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε εντολή στην εταιρεία "Θέμις Κατασκευαστική" να αφαιρεθούν αμέσως τα επίμαχα κτίσματα, τα οποία «δεν συνάδουν με τη λειτουργία των φυλακών», ενώ παράλληλα διατάχθηκε "η άμεση λήψη μέτρων ασφαλείας προς αποφυγή ατυχημάτων",
Πρώτο ερώτημα λοιπόν: Γιατί το υπουργείο Δικαιοσύνης δίνει εντολή καταστροφής του συγκεκριμένου έργου, αφού σύμφωνα με τον γραμματέα του υπουργείου δεν ξοδεύτηκε δημόσιο χρήμα;
Και το δεύτερο ερώτημα: Γιατί ανατίθεται σε μία εταιρεία να το καταστρέψει; Δεν θα ξοδευτεί δημόσιο χρήμα για να καταστραφεί αυτό το έργο, αφού θα υπάρξει σύμβαση με την εν λόγω κατασκευαστική;

newsit.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: