ΣΙΝΕ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Δείτε πώς έγιναν οι διάσημοι από τις καταχρήσεις!

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια, έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια και… μεταμορφώσει τα περισσότερα πρόσωπα, θα προσθέταμε εμείς.
Δείτε για παράδειγμα, τους celebrities που ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr
Αγνώριστοι είναι από τα ποτά και τις καταχρήσεις… παντός είδους!
Ξεκινάμε με τον Charlie Sheen, ο οποίος από το πολύ ποτό, κατέληξε να χάσει μερικά από τα δόντια του, να μείνει μισός και να φαίνεται τα διπλάσια χρόνια μεγαλύτερος. Χώρια τα ακατάληπτα που κατά καιρούς δήλωνε.

Τι να πει κανείς για την Lindsay Lohan, που ο εθισμός της στις ουσίες, τα ποτά και τα αχαλίνωτα party, την έκανε να δείχνει αντί για 25…45, με το πρόσωπο της να έχει παραμορφωθεί, να είναι πρησμένο και να μην έχει τίποτα από τη φρεσκάδα των νιάτων της.
Η πιο σοκαριστική αλλαγή όμως, είναι αυτή του Macaulay Culkin, ο οποίος έμεινε μισός, μετά από χρόνια εθισμού στα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα η εμφάνιση του να είναι τρομαχτική.
Το ίδιο και ο πρώην σύντροφος της Kate Moss, Pete Doherty, που μετά από έτη νοσηλείας του σε κλινικές αποτοξίνωσης, κατέληξε να είναι ένας άλλος άνθρωπος.
Ποιος θα ξεχάσει την σοκαριστική μεταμόρφωση της Whitney Houston, που τα ναρκωτικά και το ποτό, λίγο πριν τη στείλουν στο θάνατο, την παρήκμασαν εμφανισιακά, με αποτέλεσμα να μην θυμίζει σε τίποτα τη θεά που γνωρίσαμε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της.
Για το τέλος, σας αφήσαμε την Britney Spears, που για ένα διάστημα είχε γίνει αγνώριστη από την άσωτη ζωή και τα ποτά, με αποκορύφωμα να τη δούμε να ξυρίζει μέχρι… και τα μαλλιά της, υπό την επήρεια αλκοόλ, ουσιών και ψυχικών διαταραχών.


Το ί



Star.gr
ΣΑΣ ΆΡΕΣΕ; Κάντε like!!!

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: