ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΑΣΗΜΕΝΙΟ Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

5 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΙΑΜΠΑ
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ συνέχισε την ανοδική του πορεία και παρουσία για άλλο ένα καλοκαίρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάχθηκε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο στο Μαρούσι από 10 μέχρι 14 Ιούλιου.
Περισσότεροι από χίλιοι (1027) κολυμβητές / τριες από 117 Σωματεία όλης της χώρας, συμμετείχαν στην κολυμβητική πανδαισία του Ενιαίου πρωταθλήματος των κατηγοριών όπου το παρακολούθησαν πάνω από 2 χιλιάδες (γονείς συγγενείς και φίλοι) των κολυμβητών όλη την εβδομάδα.


Η ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στην κατηγορία κορασίδων όπου αγωνίστηκε μετά από μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα παίρνοντας την 2 θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 50Μ πρόσθιο ενώ κατέλαβε την 4 θέση στο αγώνισμα των 200μ πρόσθιο και την 5 θέση στο αγώνισμά των 100μ πρόσθιο.
Επίσης στην κατηγορία κορασίδων αγωνίστηκε η ΛΙΑΜΠΑ ΖΩΗ–ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ύπτιο με πολύ καλές επιδώσεις όπου πέρασε σε 2 τελικούς των αγωνισμάτων 50μ και 100μ ύπτιο και κατέλαβε την 4 και 5 θέση.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι 2 ταλαντούχες κολυμβήτριες των ΓΡΕΒΕΝΩΝ συμμετέχουν για πέμπτη χρόνια σε πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης με πολλές διακρίσεις και αποτελούν είδη πρότυπο και κίνητρο για πολλούς μικρούς κολυμβητές της πόλης των ΓΡΕΒΕΝΩΝ.
Επίσης για δεύτερη χρονιά με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία σε πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν οι κολυμβήτριες ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ στα αγωνίσματα 100μ 200μ και 400μ ελεύθερο και ΖΙΩΓΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ στα αγωνίσματα 400μ και 800μ στο ελεύθερο στην κατηγορία παγκορασίδων –Α
Ο ΑΣ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ συγχαίρει τις κολυμβήτριες ΜΠΛΑΖΟΜΥΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΓΙΑΝΝΟΥΣΗ ΑΣΗΜΟΥΛΑ -ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥΘΕΟΔΩΡΑ- ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΑΙ ΤΖΙΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑ για την πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα και αποτελούν την νέα γενιά της αγωνιστικής ομάδας της πόλης μας..
Ο Σύλλογος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ευχαριστεί θερμά τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Κ. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ για την συνεργασία του με το σύλλογο όλη την χρονιά και ευελπιστούμε στην οριστική λύση της λειτουργίας του κολυμβητηρίου για να συνεχίσουμε με αντίστοιχες επιτυχίες αλλά και περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.



grevenasports.com 
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: