ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Άνοδος της θερμοκρασίας, Καλός ο καιρός σήμερα!

Καλός προβλέπεται για την Κυριακή ο καιρός με τοπικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά, ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και αρκετή ζέστη στη Δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ωστόσο στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις με εξαίρεση τα βορειοδυτικά πελάγη και την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν ασθενείς άνεμοι. Ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 28. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και πιθανόν πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά θυελλώδεις.
Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς


protothema.gr ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: