ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

"Έφυγε" ο Τζόνι Βεκρής

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ο Τζόνι Βεκρής, ο οποίος κατά την διάρκεια της σεζόν 2010/11 είχε αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο επιφανής δικηγόρος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής από αυτή τη μάχη. H κατάσταση του το τελευταίο διάστημα είχε χειροτερέψει και παρά τις προσπέθειες για να βελτιωθεί μέσω πειραματικής θεραπείας που πραγματοποίησε στις Η.Π.Α. τελικά δεν τα κατάφερε.
Ο Γιάννης, για τους φίλους Τζόνι Βεκρής ήταν διακεκριμένος νομικός και απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Η μεγάλη του αγάπη ήταν ο Παναθηναϊκός. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε αποστολή του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό αγώνα, που είχε δώσει το «παρών», μέσα από το σακάκι φορούσε τη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας!
Οι δημόσιες παρεμβάσεις του ήταν συχνές είτε για να μιλήσει για αγωνιστικά θέματα, είτε για να παραπονεθεί για τη διαιτησία. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του τον είχε αναγκάσει να αποσυρθεί από το προσκήνιο.
Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε την οικογένεια του Παναθηναϊκού, η οποία έχασε έναν άνθρωπο που δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για την ομάδα της καρδιάς του.
Διαβάστε επίσης: "Αντίο φίλε".. από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Τζόνι Βεκρή!!!


madata.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: