ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Στην Καβάλα η Νέα Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού

Την έναρξη συνεργασίας με τη νέα επίσημη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καβάλα ανακοίνωσε η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.
Η ανακοίνωση:
«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τη νέα επίσημη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Καβάλα.
Υπεύθυνος της νέας Σχολής μας είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του θα καταστήσουν τη Σχολή Καβάλας ως βασικό σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού στην ευρύτερη περιοχή, δίνοντας έμφαση στον εντοπισμό και την αξιοποίηση των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Στην Σχολή Καβάλας θα λειτουργήσουν τμήματα μαζικού αθλητισμού, όσο και αγωνιστικό τμήμα για αθλητές γεννηθέντες τα έτη 1996 και 1997 που θα συμμετάσχει στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά και σε ανταγωνιστικά τουρνουά.
Οι συνεργάτες μας θα έχουν την αμέριστη στήριξη και την παροχή τεχνογνωσίας από τη Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την πραγματοποίηση του οράματος μας, με στόχους την εύρεση, την άρτια εκπαίδευση και την αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα.
Καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.»
Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές:
Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Καβάλας:
Υπεύθυνος Σχολής: Παπανδρέου Γιώργος, τηλ: 6974-409412
Email: geopapandreou@hotmail.gr
Διεύθυνση: 7χλμ οδού Καβάλας– Ελευθερούπολης, Αμισιανά Καβάλας, Τ.Κ: 64100


acadimies.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: