ΣΙΝΕ

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Συγκλόνισε ο επικήδειος του γιου.. του Απόστολου Παπουτσάκη!

Αποχαιρέτησαν, σήμερα, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Απόστολο Παπουτσάκη, τον άνθρωπο για τον οποίο όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα: για τη «σιωπηρή» φιλανθρωπική του δράση, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, για την επιχειρηματική δεινότητα. Το πόσο αγαπητός ήταν, άλλωστε, αποτυπώνεται στα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα που εστάλησαν στην οικογένεια από όλη την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 60 ετών, μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κι ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.
Ο πρόεδρος της ηρακλειώτικης ομάδας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε έντονα προβλήματα υγείας. επρόκειτο αυτή την εβδομάδα να μεταβεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπάι-πας, όμως η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του… τον «πρόλαβε».
Σήμερα, όσοι γνώρισαν τον Απόστολο Παπουτσάκη του είπαν το τελευταίο «αντίο» από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στην Άνω Χερσόνησο, από όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.
Ωστόσο ράγισαν κι οι πέτρες όταν ο γιος του εκλιπόντος, Δημήτρης, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, απευθυνόμενος σε δεύτερο ενικό στον πατέρα του.
«Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι τα μαθήματα που μου έδωσες: μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους, αλληλεγγύης, μαθήματα που θα συνεχίσεις να μου δίνεις… Θα βρεις εσύ τον τρόπο πώς θα το κάνεις», είπε ο Δημήτρης Παπουτσάκης.



ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: