ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ποιου γνωστού Έλληνα ηθοποιού το σπίτι στο σφυρί για χρέη

Δείτε: Ποιου γνωστού Έλληνα ηθοποιού το σπίτι βγαίνει σε δημοπρασία στην Γερμανία για χρέη 5000 ευρώ; 
Στο σφυρί βγαίνει το σπίτι του γνωστού ηθοποιού... Γρηγόρη Ορφανουδάκη για οφειλές 5.000 ευρώ στο δικαστήριο του Μονάχου.
Πολλές σκοτούρες έχει αυτό τον καιρό ο γνωστός πρωταγωνιστής Γρηγόρης Ορφανουδάκης, σύμφωνα με την Espresso, αφού δεν κατάφερε να βρει το παραπάνω ποσό και να το καταβάλει στο γερμανικό κράτος για υπόθεσή του που εκδικάστηκε σε γερμανικό δικαστήριο.
Πρόκειται για τη δικαστική διαμάχη του καλλιτέχνη με εταιρεία που χρησιμοποίησε το διαφημιστικό που έκανε χωρίς να καταβάλει την αμοιβή του, μια υπόθεση που ακόμα δεν έχει κλείσει.
Ο ηθοποιός Γρηγόρης Ορφανουδάκης, όταν εκδικάστηκε η υπόθεση στο Μόναχο, πλήρωσε παράβολο 5.000 ευρώ και σε εύλογο διάστημα θα εξοφλούσε και το υπόλοιπο. Ωστόσο δεν του ήρθαν ευνοϊκά τα πράγματα, αφού δεν έλαβε τα χρήματα που του χρωστάνε. Για να τακτοποιήσει το χρέος απευθύνθηκε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου οι Γερμανοί του είχαν καταθέσει το ποσό των 5.000 ως αμοιβή του για τη διαφήμιση, αλλά βρήκε κώλυμα και τώρα κινδυνεύει να του πάρουν τοσπίτι.
«Αν έπαιρνα εξαρχής αυτά τα χρήματα των Γερμανών, με την κίνησή μου θα δήλωνα ότι μόνο αυτά μου χρωστάνε, ενώ το ποσό που έχω να λαμβάνω αγγίζει τα 114.000 ευρώ. Τώρα όμως, που υπήρξε αυτό το πρόβλημα, κατέθεσα αίτηση για να λάβω το ποσό των 5.000 ευρώ, αλλά το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μπλοκάρισε το αίτημα με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να είμαι πιο σαφής ως προς το χρονικό διάστημα.
Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!» δήλωσε στην «Espresso» ο Ορφανουδάκης και σχολίασε για την κατάστασή του: «Αν δεν βρω αυτό το ποσό, θα βγει σύντομα το σπίτι μου στην Αθήνα σε δημοπρασία».

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: