ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Δεκάδες νεκροί σε ναυάγιο στη Ζανζιβάρη

Στους 31 ανέρχεται ο απολογισμός των νεκρών ανάμεσά τους και δύο Ευρωπαίοι, από το ναυάγιο ανάμεσα στο Νταρ ες Σαλάμ και τη Ζανζιβάρη ενός πορθμείου που μετέφερε περισσότερους από 250 επιβάτες, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Μεταφορών της Ζανζιβάρης.
Μέλος των σωστικών συνεργείων είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι 145 επιζώντες διασώθηκαν από το σημείο όπου σημειώθηκε το ναυάγιο, στα ανοικτά των ακτών του νησιού Ουνγκούτζα, το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους της Ζανζιβάρης."Ο τελευταίος απολογισμός είναι 31 νεκροί και 145 διασωθέντες. Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την επιχείρηση διάσωσης για το βράδυ, αλλά θα ξεκινήσουμε ξανά με το πρώτο φως της ημέρας" δήλωσαν οι αρχές.
"Το πλοίο μετέφερε μεταξύ 250 και 300 επιβατών όταν ανατράπηκε".Εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών δήλωσε ότι πολλοί επιβάτες δεν έχουν βρεθεί ακόμα αλλά πρόσθεσε ότι είναι δυνατό να γνωρίζουν πόσοι από αυτούς βυθίστηκαν μαζί με το πλοίο. Συνέχισε λέγοντας ότι σχεδόν ολόκληρο το πλοίο έχει βυθιστεί και μόνο ένα μικρό μέρος είναι ορατό από την επιφάνεια της θάλασσας.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο 203 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους από το ναυάγιο ενός φέρι ανάμεσα σε δύο νησιά στο αρχιπέλαγος της Ζανζιβάρης.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: