ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Αδειάζει επικίνδυνα το ρόστερ της ΑΕΚ!!!

Ολοένα και αποδυναμώνεται το ρόστερ της ΑΕΚ κάθε μέρα που περνά. 
Χθες ήταν η σειρά του Μάκου να εγκαταλείψει οριστικά φεύγοντας για το Μόναχο, ενώ σε συμφωνία ήρθε η διοίκηση και με τον Λαγό που θα πάρει μια προκαταβολή από τα 400.000 ευρώ που του οφείλονται και θα λύσει το συμβόλαιό του (τα υπόλοιπα θα τα εισπράξει σε δόσεις μέσα στα επόμενα δύο χρόνια).
Επίσης παρελθόν αποτελεί και ο...
Γκερέιρο, ενώ ο Γκούντγιονσεν, ο Χέλγκασον και ο Κάρλος περιμένουν τις προκαταβολές τους για να φύγουν και εκείνοι.
Οι Καφές, Γεωργέας ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται, ο Κλωναρίδης πωλήθηκε στη Λιλ και μέσα σε όλα αυτά είναι θέμα ημερών πλέον να χαθεί και ο Λεονάρντο που έχει πρόταση από ομάδα της Κορέας και πιέζει ασφυκτικά για να του επιτραπεί η μεταγραφή (η ΠΑΕ θέλει περισσότερα χρήματα από τα 165.000 ευρώ που της προσφέρονται).
Αν υπολογίσουμε μέσα σε όλα αυτά και τις αποχωρήσεις των Δέλλα και Λυμπερόπουλου (κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια), τότε εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς πόσο επικίνδυνα αποδυναμώνεται το κιτρινόμαυρο ρόστερ σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν μπορεί παρά να προβληματίζεται, αλλά δεν θέλει να το φανερώνει. Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του τους είπε πως τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τους «προκάλεσε» να φτιάξουν μια νέα ΑΕΚ που θα καταπλήξει τους πάντες! Πόσο εύκολα βέβαια μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που μεταγραφές- βόμβα δεν αναμένονται, θα το φανερώσει ο χρόνος...
- Νέα εμφάνιση του Μιχάλη Τροχανά που μέσω επιστολής που δημοσιεύει το sport-fm.gr καλεί τον Ντέμη Νικολαΐδη να στηρίξει περισσότερο ενεργά τον Θωμά Μαύρο. Καταθέτει την πρόταση για δημιουργία μιας Λέσχης Φίλων ΑΕΚ, την οποία ονομάζει «AEK Creative Leaders Club» και σε αυτήν προτείνει τη συμμετοχή φφίλων της ομάδας, οι οποίοι θα δανείσουν άτοκα από 1.000 έως 5.000 ευρώ.


ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΧΟ 1860 Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΟΣ
Ανακοινώθηκε και επίσημα χθες από τη Μόναχο 1860 ο Γρηγόρης Μάκος. Η ΑΕΚ συμφώνησε στη μετακίνηση αντί 465.000 ευρώ, βάζοντας στα ταμεία της 300.000 ευρώ καθώς τα υπόλοιπα τα χρωστούσε στον ποδοσφαιριστή.
Ο Μάκος φωτογραφήθηκε χθες με τη φανέλα της νέας του ομάδας και στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είμαι ευγνώμων που είμαι σε αυτή την ομάδα. Το μυστικό για να έρθω ήταν η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του προπονητή. Ηταν σημαντικό να κάνω το βήμα και να έρθω στη Γερμανία. Οταν κάποιος φεύγει από το σπίτι του, αφήνει πίσω την οικογένειά του και τους φίλους του. Ομως αυτά είναι το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι αφού θέλω να ανέβω γρήγορα επαγγελματικά. Η Γερμανία είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Η πόλη μού αρέσει πολύ, είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να μάθω γρήγορα και τα γερμανικά».


Espressonews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: