ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Σόδομα και Γόμορα με ανήλικα κορίτσια και μεσήλικες στο καντόνι των τσιγγάνων!

Σοκαριστική αφήγηση και μαρτυρίες για το πώς οι τσιγγάνοι προωθούν κορίτσια 13 – 15 χρονών στην πορνεία…
Σε Σόδομα και Γόμορα, εκτός όλων των άλλων, εξελίσσεται ο καταυλισμός των τσιγγάνων στο Καρακόνερο. Ακόμη και σε πιάτσα αγοραίου έρωτα κατάντησε και μάλιστα με πρωταγωνιστικά πρόσωπα ανήλικα κορίτσια και μεσήλικες πελάτες. Και το ερώτημα που ανακύπτει, είναι τι άλλο απέμεινε που δεν γίνεται σ’ αυτόν τον καταυλισμό, ώστε να κινηθούν οι αρμόδιοι για να βάλουν κάποια τάξη;
Το θέμα της πλήρους εξαχρείωσης στον καταυλισμό των τσιγγάνων έφερε στη δημοσιότητα χθες η «Δημοκρατική», με στοιχεία πραγματικά ανατριχιαστικά ειδικά σε ό,τι αφορά την «εκπόρνευση ανηλίκων»!


Η αφήγηση είναι πραγματικά συγκλονιστική:
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
«Η ώρα είναι 11 το βράδυ και κινούμαι με το μηχανάκι στην περιμετρική, κοντά στο καρνάγιο. Κάτι τσιγγανάκια μου κάνουν νόημα να σταματήσω, νομίζω πως κάτι έχει συμβεί και κάνω στην άκρη. Τότε ένα από τα τσιγγανόπουλα με πλησιάζει και με ρωτάει αν θέλω να περάσω καλά με την φίλη του (σημείωση πως εκείνη πρέπει να ήταν 13 χρονών κι εγώ είμαι 60 χρονών). Του είπα όχι και βρίζοντας έφυγα».
Αυτή είναι άλλη μια ιστορία που περιεγράφη προς τη «Δημοκρατική» και έρχεται για να προστεθεί και σ’ αρκετές άλλες αντίστοιχες. «Αρκεί να έχεις ένα καλό αυτοκίνητο και να σταματήσεις κοντά στον καταυλισμό» ανέφερε προς τη «Δημοκρατική» άλλο πρόσωπο που λόγω επαγγέλματος πρέπει να μεταβαίνει τακτικά στο καρνάγιο. Ολες αυτές οι ιστορίες έχουν κοινό παρονομαστή, κάποια ανήλικη κοπέλα, ενδεχομένως όμορφη, την οποία έναντι αμοιβής κάποιοι μπορούν να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά.
Η πορνεία ως πράξη είναι πια γεγονός στον καταυλισμό των τσιγγάνων της Ρόδου και το χειρότερο πρόκειται για την εκπόρνευση ανηλίκων. Ολοι γνωρίζουν και όλοι κλείνουν τα μάτια και τα στόματά τους επειδή πρόκειται για τσιγγάνες. Ο τόπος και η κοινωνία των ανθρώπων βρίσκονται στο χειρότερο σημείο ανοχής και επιτρέπουν τη διατήρηση αυτής της κατάστασης. Ανήλικα παιδιά εξωθούνται στην πορνεία για να κερδίζουν χρήματα οι γονείς τους και το χειρότερο’ υπάρχουν άτομα στην κοινωνία της Ρόδου που δίνουν χρήματα για να εκμεταλλευτούν αυτή την κατάσταση.
Εκείνοι που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του καρνάγιου βλέπουν τακτικά συγκεκριμένα πρόσωπα, μεσήλικα και άνω, που κρύβονται στις καλαμιές και περιμένουν τα τσιγγανόπουλα να τα προσεγγίσουν. Αυτό συμβαίνει τακτικά στη διάρκεια της εβδομάδας και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα το τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα.
Στην προκειμένη περίπτωση οι δηλώσεις των αρμοδίων είναι περιττές. Ο,τι και να πει ο δήμαρχος, ο περιφερειάρχης ή οι εκπρόσωποι των Αρχών, δυστυχώς η πραγματικότητα είναι σκληρή: Υπάρχουν παιδιά που εκδίδονται για χρήματα και υπάρχουν πρόσωπα που συνευρίσκονται μαζί τους. Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σ’ ένα τόπο και πώς μπορεί η υπόσχεση ενός παράγοντα ν’ ακυρώσει αυτό που ήδη έχει συμβεί και συνεχίζει να συμβαίνει;
Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο ζει και αναπτύσσεται στις παρυφές της πόλης. Η παιδική εκμετάλλευση είναι καθημερινή και τα δεκάδες παιδιά που βρίσκονται συνεχώς στους δρόμους επαιτώντας είναι για να θυμίζουν σε όλους τους υπόλοιπους την κατάσταση αυτή.


rodosalarm
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: