ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Χάλκινο μετάλιο στο άλμα επί κοντώ για τη Νικόλ Κυριακοπούλου

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό του Ελσίνκι, περνώντας τα 4.60μ.
Η Κυριακόπουλου χάρισε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο για την ελληνική ομάδα στο Ελσίνκι, πραγματοποιώντας υπό βροχή εξαιρετική εμφάνιση ισοφαρίζοντας, παράλληλα, την καλύτερη φετινή της επίδοση.
Η Νικόλ άρχισε τις προσπάθειές της από τα 4.30μ., που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια, στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 4.40μ. και με τη δεύτερη τα 4.50μ., ενώ με την τρίτη τα 4.60μ.
Στη συνέχεια η πρωταθλήτριά μας θέλησε να κυνηγήσει το χρυσό μετάλλιο γι' αυτό και άφησε τα 4.65μ. και θέλησε να προσπαθήσει τα 4.70μ., αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Πτασνίκοβα η οποία πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.60μ., ενώ στο δεύτερη σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Γερμανίδα Στρουτζ που πέρασε τα 4.60μ. με τη δεύτερη προσπάθεια.
Στον τελικό του επί κοντώ αγωνίστηκε και η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4.10μ., με αποτέλεσμα να μείνει στην 12η και τελευταία θέση.
«Είμαι ευτυχισμένη»
Η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά το τέλος της προσπάθειάς της δεν έκρυψε τη συγκίνηση της γι' αυτήν την επιτυχία: «Είμαι ευτυχισμένη! Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι. Για μένα αυτό το μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που βρίσκεται δίπλα μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τον χορηγό μου.
Δεν με βοήθησε καθόλου ο καιρός. Πρώτη φορά αγωνίστηκα με αυτές τις συνθήκες. Είχα θυμώσει πολύ! Ηταν δύσκολα τα πράγματα. Ευτυχώς το βρήκαμε, βγήκε εκεί που έπρεπε και ήρθε το μετάλλιο. Δεν ήξερα ότι αν κάνω το 4.60μ με τρίτη προσπάθεια θα είμαι τρίτη, νόμιζα ότι θα είμαι τέταρτη.
Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις. Θέλω υγεία για μένα και για όλους τους αθλητές», τόνισε η πρωταθλήτριά μας.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: