ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Πωλητήρια σε βίλες βάζουν οι Έλληνες επώνυμοι!!!

Πωλητήρια σε βίλες και νεοκλασσικά επωνύμων έβαλε η κρίση, μιας και η εγχώρια showbiz δεν «βγαίνει» οικονομικά ώστε να τα συντηρήσει.
Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά τους εγχώριους celebrities, που αναγκάζονται να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους, μιας και δεν μπορούν να τη συντηρήσουν.

Ο Λευτέρης Πανταζής, πουλά την αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ βίλα του, στο κέντρο της Βουλιαγμένης.
Ο ΛΕ-ΠΑ δεν βγαίνει οικονομικά, μιας και πρόκειται για μια υπερπολυτελή βίλα, χτισμένη σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της χώρας, με θέα στα μπαλκόνια που φτάνει μέχρι το Λαιμό, και άπειρες ανέσεις.
Πωλητήριο βάζει όμως και ο Γιάννης Κότσιρας στην πολυτελή του μονοκατοικία που βρίσκεται στην καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, με την επισήμανση «κατάλληλο για πολυπληθείς οικογένειες ή για μουσικούς».
Η κατοικία έχει μοναδική θέα στον Ευβοϊκό, και πωλείται επιπλωμένη, στην τιμή των 650.000 ευρώ. Μάλιστα οι αγοραστές μπορούν να την «χτυπήσουν» και φθηνότερα, αλλά χωρίς τα έπιπλα.
Ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις όμως, αναγκάζεται ν΄αποχωριστεί και ο Δημήτρης Πιατάς, που πουλά το νεοκλασικό του στον Λυκαβηττό, στην γειτονιά που μεγάλωσε, στην τιμή των 520.000 ευρώ.
Τέλος, θύμα της οικονομικής κρίσης είναι και ο Δημήτρης Πώρος. Ο φωτογράφος των διασήμων και top model, βγάζει προς πώληση το «black and white house» του όπως το αποκαλεί, προς 1.900.000 ευρώ, διακοσμημένο με το προσωπικό του γούστο.


REAL Life
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis 
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: