ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Διάσημος μουσικός: «χαράμισα τη μισή μου ζωή στην κοκαΐνη»!!!

Ποιος γνωστός μουσικός δήλωσε ότι χαράμισε την ζωή του στην κοκαΐνη; Δείτε ποιος πασίγνωστος μουσικός το δήλωσε.
Πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος μουσικός, είχε παραδεχτεί δημόσια ότι χαράμισε μεγάλο μέρος της ζωής του και δεν χάρηκε την επιτυχία του εξαιτίας των ναρκωτικών που έπαιρνε για πολλά χρόνια στη δεκαετία του ’80. Τώρα φροντίζει να είναι πολύ προσεκτικός.
«Αν τύχει και βρεθώ κάπου όπου υπάρχουν ναρκωτικά, μπορώ να μυρίσω την κοκαΐνη. Μπορώ να νιώσω στο πίσω μέρος του λαιμού μου αυτό το απαίσιο συναίσθημα του να δοκιμάζεις το πρώτο χτύπημα της κοκαΐνης. 
Και φεύγω αμέσως», είπε ο...Έλτον Τζον μιλώντας στη «USA Today». 
Επίσης ο Έλτον Τζον εξομολογήθηκε ότι πέρασε πολλά χρόνια χωρίς να ενδιαφέρεται για άλλα πράγματα παρά μόνο για τον εαυτό του και πως αγνοούσε ότι γύρω του χάνονταν πολλοί φίλοι του από AIDS. Αυτές οι τύψεις του τον οδήγησαν στο να καταπιαστεί αργότερα σοβαρά με το θέμα και να δημιουργήσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για τον αγώνα κατά του AIDS, με το οποίο ασχολήθηκε με ζήλο συγκεντρώνοντας χρήματα και βοήθεια για αυτόν τον σκοπό.
«Άνθρωποι και φίλοι μου πέθαιναν δεξιά και αριστερά και εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω τη ζωή μου. Αυτό είναι το φοβερό πράγμα με τον εθισμό. Είναι μια πολύ άσχημη αρρώστια», εξομολογήθηκε ο Έλτον Τζον.
Μάλιστα και ο ίδιος ο Έλτον Τζον κινδύνεψε να πεθάνει το 1975 από υπερβολική δόση. Και σε άλλη προηγούμενη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως «μελάνιαζε από επιληπτικές κρίσεις μετά τη χρήση κοκαΐνης και αμέσως μόλις συνερχόταν έπαιρνε κι άλλη».
Στην καινούργια αυτοβιογραφία του «Love is the cure» – «Η αγάπη είναι η θεραπεία» ο Ελτον Τζον μιλάει ανοιχτά και για τη βουλιμία του, ενώ παραδέχεται πως ο αγώνας του ενάντια στις εξαρτήσεις τον έκανε τελικά πιο δυνατό. «Ξέρω σίγουρα πως έγινα καλύτερος τραγουδιστής και ερμηνεύω πιο καλά τραγούδια που μπορεί να έχω πει εκατομμύρια φορές. Πιστεύω δηλαδή ότι οι εμπειρίες μου και τα όσα πέρασα δεν με έκαναν μόνο πιο δυνατό άνθρωπο αλλά και καλύτερο μουσικό και τραγουδιστή».

fimes.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: