ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Φιλικός αγώνας: Braga – Ολυμπιακός 1-1 (4-4 στα πέναλτι) (video)

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 στα… πέναλτι (1-1 κ.α.) στο δεύτερο φιλικό του στην Πορτογαλία με την Braga, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και σύμφωνα με αυτά που ζητάει από τους παίκτες του ο Leonardo Jardim. Oι διοργανωτές είχαν υπολογίσει σε περίπτωση ισοπαλίας να εκτελεστούν πέναλτi, όμως εκτελέστηκαν μόνο πέντε από κάθε ομάδα και δεν υπήρξε νικητής (4-4)! Ετσι το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία, σαν το μοναδικό ίσως στον κόσμο, που εκτελέστηκαν πέναλτι, αλλά έληξε… ισόπαλο!

Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα, 7ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό γκολ του Ανδρέα Τάτου. Μετά από ωραία συνεργασία των Μανιάτη και Modesto, ο μέσος των Πειραιωτών «τσίμπησε» την μπάλα, εξουδετέρωσε με την κίνησή του δύο παίκτες και πρόλαβε στην έξοδο τον Kim για να κάνει το 1-0. H Braga ισοφάρισε με εκτέλεση φάουλ του Lima στο 35′.
Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Megyeri, Modesto(74΄Chumbinho), Χολέμπας (46΄Ποτουρίδης), Σιόβας, Μανωλάς, Feisa, Μανιάτης (46΄Φετφατζίδης), Τάτος (46΄Παπάζογλου), Abdoun(74΄Βλαχοδήμος), Λυκογιάννης, Μήτρογλου (46΄Djebbour)
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Braga – Ολυμπιακός 1-1 (4-4 στα πέναλτι)
  sportena.com  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)    Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: