ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Carla Bruni: Η επιστόλη βόμβα για την ερωτική της ζωή

Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει όλα τα καρδιοχτύπια και τια αταξίες της πάλαι ποτέ πρώτης κυρίας της Γαλλίας ,Carla Bruni έρχεται να ταράξει τη σχέση του Nicolas Sarkozy μαζί της!
Για πρώτη φορά βγαίνουν στη φόρα οι σχέσεις της και η showbiz έχει μείνει άναυδη!
Το βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε λέγεται «Ιn Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger» .
Η Bruni τη δεκαετία του ’90, σε ηλικία 23 ετών ήταν ερωτοχτυπημένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος των Rolling Stones, Mick Jagger όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με την Jerry Hall.

«Θα είμαι η παντοτινή ερωμένη σου», έγραφε το σημείωμα που έφτασε στα χέρια της συζύγου του. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά το περιστατικό συνέβη την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη του Mik, Georgia! Τη στιγμή που γεννούσε τον καρπό του έρωτα τους, έτυχε να βρει το σημείωμα και ο Jagger ταξίδευε με την ερωμένη του στην Ταϋλάνδη.
Φυσικά και ο τραγουδιστής αρνήθηκε ότι ήταν μαζί της. Οι γυναίκες όμως δεν ξεχνάνε , οπότε και την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο Παρίσι ερωμένη και σύζυγος, η Jerry της είπε «τσούλα άσε ήσυχο τον άντρα μου».
Μπορεί η Carla τότε να έβγαινε με τον Mik ,αλλά έβγαινε και με τον Eric Clapton!!
Οι δυο κορυφαίοι καλλιτέχνες ήταν καλοί φίλοι και ο Eric σύμφωνα πάντα με το βιβλίο αποκάλυψε πως του είχε πει «όχι και αυτή Μικ» και εκείνος του απάντησε πως «νομίζω ότι την έχω ερωτευτεί».
Ο Clapton εκμυστηρεύτηκε ότι «το ήξερα πως θα του “γυάλιζε” η Κάρλα, για αυτό και τον είχα προειδοποιήσει να μη την προσεγγίσει. Επέμενε όμως, λέγοντας μου σε παρακαλώ όχι αυτήν. Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της».
Αυτό το καρδιοχτύπι φαίνεται πως κράτησε αρκετά. Δυο φορές που συναντήθηκαν Nicolas-Mik-Carla, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος μίλαγε στον Jugger απαξιωτικά και τον απέφευγε!
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγγραφέας του βιβλίου σημειώνει πως όταν διατηρούσαν δεσμό Bruni και Jagger , το μοντέλο βρισκόταν και με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Donald Trump!!!
Πόσες αποκαλύψεις να αντέξει ο Nicolas;;


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: