ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Στοίχημα Euro 2012: Preview Τελικός Ισπανία – Ιταλία (video)

Η πιο μεγάλη ώρα του Euro 2012 έφτασε. Ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλίασυγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και όχι μόνο, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται απόψε στις 21:45 στο 60.000 θέσεων Ολυμπιακό στάδιο του Κιέβου, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κορυφής.
Οι μεν «furias rojas» βρίσκονται ένα βήμα από το να γράψουν ιστορία, καθώς σε περίπτωση που στεφθούν πρωταθλητές, θα γίνουν η πρώτη ομάδα που κατακτά τρεις διαδοχικούς τίτλους σε κορυφαία διοργάνωση. Σε αυτό το τουρνουά δικαιολόγησε απόλυτα τον τίτλο του φαβορί, φτάνοντας στον τελικό, ωστόσο δέχθηκε έντονη κριτική για το παιχνίδι της, αλλά και για τις επιλογές του προπονητή της, Vicente del Bosque.

Ο Xavi θέλησε να δώσει μία απάντηση στις κριτικές αυτές και ενόψει του σημερινού τελικού, δήλωσε: «Δεν είμαστε βαρετοί. Όλοι οι παίκτες μας ξέρουν πώς να προσαρμόζονται στο παιχνίδι και πώς να αγωνίζονται. Είναι σημαντικό που οι φίλοι της ομάδας αναγνωρίζουν το στιλ μας. Διασκεδάζουν με αυτό, όπως και εμείς. Αν ο κόσμος βαριέται να βλέπει την Ισπανία να παίρνει συνεχώς νίκες, τότε αυτό είναι φανταστικό για εμάς».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Βέβαια, το κλασικό ερωτηματικό πριν από αγώνα της Ισπανίας, είναι πλέον με ποιον ο del Bosque θα προτιμήσει να ξεκινήσει στην επίθεση. Fabregas και Torres διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα, με το δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ιταλία διέψευσε όλα τα προγνωστικά, καθώς οι περισσότεροι τη θεωρούσαν αουτσάιντερ στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Οι «azzuri» ξεπέρασαν τα εμπόδια της Αγγλίας και της Γερμανίας και απόψε διεκδικούν το δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας τους.
Η παράδοση, είναι καθαρά με το μέρος τoυς, καθώς σε μεγάλη διοργάνωση απέναντι στην Ισπανία, έχουν μόλις μία ήττα σε 11 αναμετρήσεις και αυτή είχε έρθει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1920. Η εξαιρετική παράδοση όμως, μίλησε και απέναντι στη Γερμανία στον ημιτελικό, την οποία και κατάφεραν να κερδίσουν μετά από πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Mario Balotelli, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας.
«Βρισκόμαστε σε έναν τελικό και συνεπώς είμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Πρέπει να πάμε στο Κίεβο για να κερδίσουμε. Θα ήταν απίστευτο να κερδίσουμε τον τελικό με δικό μου τέρμα, αλλά αν κερδίσουμε και δεν σκοράρω, τότε θα είναι το ίδιο απίστευτο», ήταν τα λόγια του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος δήλωσε επίσης πως θέλει να βρει δίχτυα απόψε όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές!
Ο Gianluigi Buffon από την πλευρά του ανέφερε πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος της Ισπανίας, ωστόσο ελπίζει πως η ομάδα του θα συνεχίσει να εκπλήσσει μέχρι το τέλος: «Νομίζω το σωστό είναι η καλύτερη και πιο ταλαντούχα ομάδα να νικήσει. Η Ισπανία έχει περισσότερες πιθανότητες. Η Ιταλία έχει κάνει την έκπληξη και ελπίζω να συνεχίσει να εκπλήσσει μέχρι το τέλος».
Ο Cesare Prandelli, έχει ως αμφίβολη τη συμμετοχή του Ignazio Abate, που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Γερμανία, έχοντας όμως τις πιθανότητες με το μέρος του. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και ο Ιταλός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Στοιχηματικά, το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής ήταν και παραμένει η Ισπανία, δίχως σε καμία περίπτωση η Ιταλία να θεωρείται ακίνδυνη. Το αντίθετο μάλιστα. 
Ο άσος των «furias rojas» λοιπόν, δίνεται στο 2.20, ενώ το διπλό των «azzuri» προσφέρει 3.40. Επίσης, η κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία πληρώνει 1.65, με την πρωτιά της Ιταλίας να παίζει στο 2.20.
Την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Ισπανία – Ιταλία θα καλύψει η ΕΤ1.
Διαιτητής: Pedro Proenca
Πιθανές Συνθέσεις:
Ισπανία: Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Pique, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Xabi Alonso, David Silva, Iniesta, Torres.
Ιταλία: Buffon, Abate, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Pirlo, Marchisio, De Rossi, Montolivo, Balotelli, Cassano.
Δείτε σε video τα τελευταία νέα των ομάδων, αλλά και τι δήλωσαν οι Iker Casillas και Cesare Prandelli:

Δείτε επίσης σε video πλάνα από την προετοιμασία των δύο αντιπάλων, αλλά και τι δήλωσαν οι Cesk Fabregas και Segio Ramos:

Δείτε σε video την πρόβλεψη του γνωστού πλέον ελέφαντα, Citta, για το σημερινό τελικό:



Δείτε: Όλα τα νέα για το Euro


Euro 2012: Τα καλύτερα γκολ της διοργάνωσης (video)

sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: