ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ημιτελικός Euro U19: Ελλάδα – Αγγλία 2-1 (video)

Στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 της Εσθονίας, προκρίθηκε η Εθνική νέων, που νίκησε την Αγγλία με 2-1 στην παράταση, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού.
H Εθνική ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος, δημιούργησε ευκαιρίες και στο 38′ κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπουγαϊδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταφυλίδη. Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα έγινε στο 45′ όταν ο Καπίνο πήρε καθαρά τη μπάλα από τον Berahino, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Έλληνα τερματοφύλακα. Κάτω από το τέρμα κάθισε ο Διούδης, ο οποίος κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Hall κρατώντας το προβάδισμα της Εθνικής.

Στο δεύτερο μέρος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναγκάστηκε να δώσει χώρο, λόγω του αριθμητικού μειονεκτήματος και οι Άγγλοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 56′ με τον Afobe. To 1-1 ήταν το σκορ στη λήξη του ενενηντάλεπτου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. To γκολ της νίκης για την Εθνική πέτυχε στο 108′ ο Λυκογιάννης με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ, αφού πρώτα έκλεψε τη μπάλα.
Αντίπαλος της Εθνικής στον τελικό θα είναι η νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού, μεταξύ Ισπανίας και Γαλλίας
Τα γκολ: Μπουγαϊδης 38′, Λυκογιάννης 108′ – Afobe 56′
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαϊδης, Μπάλλας, Φουρλάνος (72′ Μπουχαλάκης), Κατίδης Μπακασέτας (104′), Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (46′ Διούδης)
Αγγλία: Johnstone, Robinson, Chalobah, M. Keane, Thorpe, Dier (Garbutt 57′), Barkley, Lundstram (Thorn 92′), Berahino (Redmond 76′), Afobe, Hall
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του ημιτελικού Ελλάδα – Αγγλία 2-1 για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων...


sportena.com
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: