ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ημιτελικός Euro U19: Ισπανία – Γαλλία 3-3 (4-2 στα πέναλτι), στον τελικό με Ελλάδα (video)

Η Ισπανία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής ομάδας νέων στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Ταλίν της Εσθονίας. Οι Ισπανοί πήραν την πρόκριση στον τελικό νικώντας στο δεύτερο ημιτελικό τη Γαλλία με 4-2 στα πέναλτι μετά από συγκλονιστικό αγώνα.
Οι Γάλλοι προηγήθηκαν στο 26΄ με τον Umtiti. Οι Ισπανοί αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισαν με τον Gerard στο 61′ και πήραν προβάδισμα με τον Paco Alcater στο 78′. Εκεί που φαινόταν ότι θα πανηγύριζαν τη νίκη, ο Umtiti έκανε το 2-2 με γκολ στις καθυστερήσεις και έστειλε τον αγώνα στην παράταση. Στο 112 ο Gerard έκανε το 3-2 για την Ισπανία, όμως ο Pogba έκανε το 3-3 δύο λεπτά πριν το τέλος της παράτασης. Στα πέναλτι οι Umtiti και Kondogbia αστόχησαν και οι Ισπανοί πανηγύρισαν τη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ελλάδα και Ισπανία αναμετρήθηκαν στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στις 3 Ιουλίου με τους Ισπανούς να παίρνουν τη νίκη με 2-1.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον ημιτελικό Ισπανία – Γαλλία 3-3 (4-2 στα πέναλτι)

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον αγώνα Ισπανία – Ελλάδα 2-1 για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων


sportena
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: