ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Φιλικός αγώνας: Farense – Ολυμπιακός 0 – 3 (video)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 της Farense, στο πρώτο του φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν σαφώς πιο βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν στην Αυστρία, με τον Leonardo Jardim να δοκιμάζει σχεδόν όλους τους παίκτες του.
Τα δύο γκολ των «Πειραιωτών» προήλθαν από την άσπρη βούλα, με τον Pantelic στο 39’ και τον Abdoun στο 80’, ο οποίος πέτυχε και το τρίτο τέρμα της ομάδας στο 89’.
Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Carroll (46′ Megyeri), Καραγκούνης (46′ Τοροσίδης), Παπάζογλου (46′ Μανωλάς), Σιόβας (46′ Dielna), Χολέμπας (46′ Ποτουρίδης), Modesto (46′ Fejsa), Τάτος (46′ Μανιάτης), Subinho (46′ Diogo), Φετφατζίδης (46′ Λυκογιάννης), Βλαχοδήμος (46′ Abdoun), Pantelic (46′ Μήτρογλου).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights της αναμέτρησης Farense – Ολυμπιακός:

  sportena   ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)   Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis  Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: