ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Λονδίνο: Οι gay αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012

Σήμερα ξεκινά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς!!! Οι Ολυμπιακοί Αγώνες «ανοίγουν» αυλαία με σκοπό να προσφέρουν μοναδικές αναμετρήσεις, πλούσιο θέαμα και πολλά βραβεία!! Από την μεγάλη διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ομοφυλόφιλοι αθλητές, η "διαφορετικότητα" των οποίων δίνει ένα λόγο παραπάνω στα μέσα να ασχοληθούν μαζί τους !Αν και τους περισσότερους από αυτούς κάπου τους έχουμε ξαναδεί, οι περισσότεροι από αυτούς κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να μιλούν για τα προσωπικά τους! Φανταστείτε ότι το 2008, έντεκα αθλητές δεν πήραν τελικά μέρος στους Ολυμπιακούς στο Πεκίνο, εξαιτίας της σεξουαλικότητας τους! Προς το παρών στο Λονδίνο, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα!
Ποιοι είναι όμως οι gay αθλητές στη φετινή διοργάνωση;Matthew Mitcham: Κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2008, στην κατάδυση10 μ. Παρά το γεγονός, πως τα τελευταία χρόνια υπέφερε από πολλούς τραυματισμούς, η αγάπη των Αυστραλιανών συμπατριωτών του τον έκαναν να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα. Ο περήφανος αθλητής επιστρέφει φέτος στο Λονδίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αγνοώντας κάθε τι αρνητικό που σχετίζεται με τις ερωτικές επιλογές του. «Δεν με πειράζει που γνωρίζουν για τη σεξουαλικότητα μου, ελπίζω αυτό να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν πιο άνετα μαζί μου» είχε δηλώσει παλιότερα ο Mitcham.
Megan Rapinoe: Είναι 27 ετών και είναι μια από τις πιο γνωστές αθλήτριες στο ποδόσφαιρο! 'Έχει πολλούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει επιλεχτεί και από τη Nike για την προώθηση των προϊόντων της! Φέτος, θα την δούμε να βάζει τα δυνατά της για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ»Πιστεύω ότι ο αθλητισμός είναι ακόμη ομοφοβικός, για αυτό και πολλοί άνθρωποι απέχουν από αυτόν. Οι άνθρωποι θέλουν να δουν ότι υπάρχουν και άτομα σαν εμένα στο αμερικανικό ποδόσφαιρο» δήλωσε στο παρελθόν η Rapinoe.
Stephany Lee: Θα ήταν η μόνη λεσβία παλαίμαχος που θα αντιπροσώπευε τις ΗΠΑ, στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες, μέχρι που τη βρέθηκε θετική στη χρήση μαριχουάνας στο ειδικό τεστ που υποβλήθηκε η γυναικεία αποστολή τον προηγούμενο μήνα! Η Stephany Lee ήταν άτυχη, αφού στο ίδιο τεστ τον περασμένο Απρίλη, ήταν καθαρή! Μέχρι να τα δώσει όλα στους Ολυμπιακούς του 2016, θα ζει τον έρωτα της με την σύζυγο της Brigg McDonald.!!!
Josh Dixon: Είναι ίσως ο πρώτος gay που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ στην ενόργανη γυμναστική!! Αν και λέγονται διάφορα για τους άνδρες που ασχολούνται με την ενόργανη, μέχρι στιγμής δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας gay αθλητές στο συγκεκριμένο άθλημα! Ο Josh διαθέτει ακόμη ένα σπάνιο χαρακτηριστικό όσον αφορά την καταγωγή του, αφού είναι έγχρωμος Γιαπωνέζος !! Δυστυχώς το 2012 δεν ήταν η χρόνια του , αφού παρά την πολύ καλή απόδοση του δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Μέχρι το 2016 θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να ελπίζει στην κατάκτηση ενός χρυσού μεταλλίου!
Seimone Augustus: Δεν είναι μόνο μια κορυφαία καλαθοσφαιρίστρια αλλά είναι και η μοναδική λεσβία που θα εκπροσωπήσει την Αμερική στους φετινούς Ολυμπιακούς αγώνες! Είναι αρραβωνιασμένη και σύντομα θα μας δείξει εκτός από τις μεγάλες ικανότητες της και τα πολλά τατουάζ που έχει στο σώμα της .
Marilyn Agliotti : Αθλήτρια της εθνικής ομάδας χόκεϊ της Ολλανδίας , η οποία κατάφερε να πάρει το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2008!! Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Αφρική , αλλά το 2001 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ολλανδία όπου και γνώρισε τη σύντροφο της με την όποια έχουν ίσως το πιο gay friendly σπίτι του κόσμου!!
Τέλος η Keelin Godsey: Η τρανς αθλήτρια είναι 28 ετών και φέτος δεν θα τη δούμε στους Ολυμπιακούς να διαγωνίζεται στη σφαιροβολία εξαιτίας πολιτικών που διέπουν τη διοργάνωση. Παρά τον αποκλεισμό της, η Keelin διατήρησε την ψυχραιμία και το επίπεδο της «Κάνω πολλά περισσότερα από αυτά που κάνουν οι περισσότεροι τρανς . Διαγωνίζομαι σε επίπεδα που λίγοι μπορούν, δεν θα επιτρέψω σε καμιά ομάδα να μπει εμπόδιο στα όνειρα μου» εξομολογήθηκε πρόσφατα η Keelin.
Για ένα ρατσιστικό μήνυμα στο twitter... μια ελληνίδα αθλήτρια αποκλείστηκε από τους φετινούς Ολυμπιακούς, φανταστείτε τι παρατράγουδα θα είχαμε αν κάποιος από την ελληνική αποστολή εξομολογούνταν δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος !!!







Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!) Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: