ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

H Playmate σύντροφος του Πρίντεζη γδύνεται για να δείξει τα 12 τατού της (pics)

Η επί τέσσερα χρόνια σύντροφος του διεθνή μπασκετμπολίστα και Playmate 2003, Βιβή Τσιάμη, φωτογραφήθηκε σέξι για το περιοδικό Inked και μίλησε για την σχέση της.
«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί γύρω στα τέσσερα χρόνια. Μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές ήταν στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Ήταν ένα φοβερό ταξίδι και πέρασα πραγματικά υπέροχα». Αυτό δήλωσε η Βιβή Τσιάμη στα πλαίσια της συνέντευξής της στο περιοδικό Inked.
Προσθέτοντας πως «Πριν με γνωρίσει ο Πρίντεζης δεν είχε κανένα τατού πάνω του. Τόν έψησα όμως και πλέον περιμένει πως και πως για να κάνει το επόμενο».
Κατά τα άλλα μιλάει για το πόσο μεγάλο πάθος έχει με τα τατού – σε σημείο που αν δεν έβαζε φρένο θα είχε ξεπεράσει τα 50, την ζωή της που άλλαξε όταν πήγε στα 21 της στο διαγωνισμό Playmate και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια «Έχω δύο προτάσεις για συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες. Είναι κάτι που προέκυψε τυχαία χωρίς να το κυνηγήσω. Θα τολμήσω να το κάνω μόνο αν οι υπεύθυνοι με θεωρήσουν πραγματικά ικανή για να στηρίξω ένα ρόλο».


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: