ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

N.ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ: Πως προκάλεσε τους κατοίκους της Βέροιας;

Κατάφερε να αναστατώσει μια ολόκληρη πόλη... ενώ οι κάτοικοι την περίμεναν με μεγάλη αγωνία. 
Τι άλλαξε τελικά και η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια δεν... θα εμφανιστεί στην Βέροια σε νυχτερινό μαγαζί, όπως είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 7 Ιουλίου;
Τα τοπικά Μέσα είχαν διαφημίσει την εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου στην πόλη, για να ερμηνεύσει παλιές αλλά και νέες της επιτυχίες. Μέχρι αφίσες είχαν αναρτηθεί με σχετικές ανακοινώσεις , τελικά το σκηνικό άλλαξε. Η ημερομηνία του Live μεταφέρθηκε για τις 25 Αυγούστου 2012.
Εμείς, επικοινωνήσαμε με το νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν η Νατάσα Θεοδωρίδου μόνο για ένα βράδυ και σε ερώτησή μας για ποιό λόγο άλλαξε η ημερομηνία την τελευταία στιγμή, μας απάντησαν:
“Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω να σας πω. Η εμφάνιση δεν ακυρώθηκε. Απλώς, η κυρία Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει σ’ εμάς στις 25 Αυγούστου”.
Ωστόσο, οι κάτοικοι της πόλης αναστατώθηκαν γιατί είχαν κάνει τις ανάλογες ετοιμασίες τους για να διασκεδάσουν με την αγαπημένη τους τραγουδίστρια λίγο πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Τέλος, το περίεργο είναι ότι μια ημέρα πριν από την προγραμματισμένη εμφάνιση της Νατάσας στην Βέροια, ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα της τραγουδίστριας στο Facebook ότι αλλάζει ημερομηνία η συναυλία της στην πόλη. Κάτι που θα μπορούσε να γίνει λίγες ημέρες πριν και όχι την τελευταία στιγμή.

Η αφίσα του νυχτερινού κέντρου στην Βέροια

radar.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: