ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Οι φετινές φανέλες της… Premier League (photos)

Το woop.gr σας παρουσιάζει τις φανέλες των 20 ομάδων της Premier League για την περίοδο 2012-2013
Όπως κάθε χρόνο οι ομάδες στην Premier League παρουσίασαν τις φανέλες τους για τη νέα χρονιά.
Οι είκοσι σύλλογοι δημιούργησαν ότι καλύτερο μπορούσαν, με την τελευταία λέξη της μόδας να κάνει την εμφάνιση της σε πολλές από αυτές.
Μπορεί το πρωτάθλημα να αργεί λίγες μέρες ακόμα για να ξεκινήσει, αλλά η κόντρα με φόντο τις… εμφανίσεις άρχισε για τα καλά.
Εμείς σας παρουσιάζουμε τις εμφανίσεις των είκοσι ομάδων για την νέα χρονιά και εσείς μπορείτε να βγάλετε τον… πρωταθλητή.
Ας τις δούμε:

Άρσεναλ
Το μπλε αρχίζει να μπαίνει για τα καλά στις εμφανίσεις της Άρσεναλ. Μπορεί οι οπαδοί της ομάδας να μην το βλέπουν και πολύ θετικά, καθώς τα παραδοσιακά τους χρώματα είναι τα «ερυθρόλευκα», αλλά και στην πρώτη και στην δεύτερη, κυρίως, εμφάνιση το μπλε υπάρχει για τα καλά.
Άστον Βίλα

Η φετινή εμφάνιση της Άστον Βίλα θυμίζει πολύ αυτή της Μπέρνλι το 1990, κάτι που έχει κάνει τους οπαδούς της ομάδας να προβληματιστούν. Είναι σαν πουκάμισο, με V στο στήθος και αφήνει ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό.
Τσέλσι

Η εντός έδρας εμφάνιση είναι σαν την περσινή με μικρές αλλαγές. Η διαφορά όμως υπάρχει στην εκτός έδρας, όπου θυμίζει πολύ αυτή της Εθνικής ομάδας του Περού στο Μουντιάλ του 1970, αλλά και της Κρίσταλ Πάλας την ίδια δεκαετία.
Έβερτον

Ο Ντάρον Γκίμπσον φαίνεται άβολα φορώντας την νέα εκτός έδρας φανέλα της Έβερτον, αλλά δεν θα έπρεπε καθώς έχει έναν αριστοκρατικό χαρακτήρα με το χρυσό, ενώ θυμίζει και κάτι από… Χριστούγεννα. Η εντός έδρας εμφάνιση είναι εξίσου καλή με το λευκό στο τέλος του μανικιού να κάνει την διαφορά.
Φούλαμ

Η εκτός έδρας εμφάνιση της Φούλαμ είναι πορτοκαλί και δείχνει ιδιαίτερα φανταχτερή. Η εκτός έδρας όμως εμφάνιση είναι εξαιρετικά κακόγουστη… Για πρώτη φορά η Φούλαμ ενσωματώνει ρίγες στην εμφάνιση της, κάτι που θυμίζει δεκαετία 80…
Λίβερπουλ

Κάτι από… πολεμιστές θα θυμίζουν οι νέες εμφανίσεις της Λίβερπουλ, οι οποίες είναι αντάξιες της ιστορίας της και θα ενθουσιάσουν το κοινό της.
Μάντσεστερ Σίτι

Μπορεί να ήθελαν στην Μάντσεστερ Σίτι να κρατήσουν μυστικές τις νέες εμφανίσεις της ομάδας τους, αλλά αυτό δεν το κατάφεραν όταν κατάστημα στην Αυστραλία τις δημοσιοποίησε. Η εταιρεία που ντύνει τους «Πολίτες» έχει διαλέξει δύο απλά σχέδια, τα οποία διατηρούν τα τρία αστέρια πάνω από το σήμα.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν απέχουν πολύ οι φετινές εμφανίσεις της Γιουνάιτεντ από τις περσινές. Μικρές αλλαγές έχει κάνει η εταιρεία ένδυσης των «κόκκινων διαβόλων» με τα τετραγωνάκια να κάνουν την διαφορά.
Νιούκαστλ

Η πρώτη εμφάνιση της Νιουκάστλ είναι η κλασσική με τις μαύρες και άσπρες ρίγες. Πάντως εξαιτίας του χορηγού, θα κοπούν στην μέση οι ρίγες.
Νόργουιτς
Η εντός έδρας εμφάνιση έχει αλλάξει ελάχιστα σε σχέση με την περσινή. Η εκτός έδρας φανέλα δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα από τα «καναρίνια».

ΚΠΡ
Οι Άντον Φέρντιναντ και Τζαμί Μακί παρουσίασαν τις εμφανίσεις της ΚΠΡ για την νέα σεζόν στις οποίες δεν υπάρχει κάποια εξωπραγματική διαφορά σε σχέση με τις περσινές.
Ρέντινγκ

Μέσα από… νερό βγαίνουν οι νέες εμφανίσεις της Ρέντινγκ στην παρουσίαση τους. Εντυπωσιακές και αναμενόμενες, χωρίς κάποια τρομερή αλλαγή.
Σαουθάμπτον

Κάθετες κόκκινες και άσπρες ρίγες έχουν οι νέες εμφανίσεις της Σαουθάμπτον στην επαναφορά της στην Premier League. Παρόμοια φανέλα είχαν οι «Άγιοι» το 1985 και το 1987.
Στόουκ Σίτι

Η φετινή φανέλα της Στόουκ είναι αφιερωμένη στην 150η επέτειο του συλλόγου. Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν αυτή η φανέλα να συνεχίσει να είναι η δύναμη του συλλόγου στην Premier League.
Σάντερλαντ

Διαφήμιση φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα έχει η Σάντερλαντ στην φετινή της φανέλα, κάτι που προσέχει κάποιος με το που τις δει.
Σουόνσι

Το χρυσό μπήκε για τα καλά στην εντός έδρας εμφάνιση του συλλόγου, στα εκατό χρόνια της ομάδας.
Τότεναμ

Στα κλασσικά χρώματα του συλλόγου κυμαίνεται η φετινή εμφάνιση της Τότεναμ, η οποία παρουσιάστηκε από αρκετούς παίκτες της ομάδας όπου έκαναν για… λίγη ώρα τα μοντέλα.
Γουέστ Μπρομγουϊτς

Ενθουσιασμός υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της Γουέστ Μπρομ με την νέα εμφάνιση της ομάδας.
Γουέστ Χαμ

Κλασσική εμφάνιση Γουέστ Χαμ είναι η φετινή, όπου δεν χωράει πολλά λόγια περιγραφής της.
Γουίγκαν

Ριγέ μπλε και άσπρη είναι η εντός έδρας εμφάνιση της Γουίγκαν, όλο μαύρη η εκτός. Δεν μπορεί να γίνει ιδιαίτερος σχολιασμός.

Επιμέλεια: Γιάννης Χίνης
http://fotisbazakas.blogspot.com
www.woop.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: