ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Ο «πασίγνωστος» παίκτης reality που αναζητά η αστυνομία για το φονικό στην Κρήτη

Ο παίκτης του ασήμαντου reality, Mission του ΑΝΤ1, που έχετε ξεχάσει όλοι, Στέφανος Κοκολογιάννης, που είχε ανακηρυχτεί και νικητής, είναι ένας από τους τρεις δράστες που αναζητά η Ασφάλεια Ηρακλείου, καθώς θεωρεί ότι εμπλέκεται στην υπόθεση του διπλού φονικού την περασμένη Κυριακή στον Προφήτη Ηλία που έχει προκαλέσει σοκ στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
*2003 Mission: Νικητής ο Στέφανος Κοκολογιάννης. O κρητικός («που δεν έλεγε ψώμματα») είχε ένα σωρό κουτσομπολίστικα προβλήματα μετά τη νίκη του.Εκείνη την εποχή η ζωή του άλλαξε εντελώς, γιατί εκτός από τη δημοσιότητα, έζησε και έναν μεγάλο έρωτα. Το ειδύλλιό του με την Ελισάβετ, μία κοπέλα που εργαζόταν στην παραγωγή του «Mission», διέρρευσε στα media.
Αργότερα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους απέκτησαν και ένα παιδί. Ομως, η μοίρα δεν ήθελε να ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Χώρισαν και αργότερα ξανάφτιαξαν τις ζωές τους. Ο Στέφανος επέστρεψε στην Κρήτη, απέκτησε το δικό του λεωφορείο κι έπιασε δουλειά στα ΚΤΕΛ. Παράλληλα, ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της καρδιάς του.

Έγινε ζευγάρι με την όμορφη Τάνια, η οποία έμεινε έγκυος και έφερε στον κόσμο το παιδί του το 2007. Τότε όμως το ζευγάρι δέχτηκε το πιο σκληρό χτύπημα της μοίρας: το μόλις λίγων ημερών παιδάκι τους «έφυγε» ξαφνικά. Πρόσφατα μάλιστα το όνομά του ενεπλάκει και σε καταγγελία για ξυλοδαρμό, εναντίον της πρώην συντρόφου του, αλλά και σε υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας 50χρονου επιχειρηματία στη Κρήτη.Ο ίδιος, βέβαια, αρνείται κάθε εμπλοκή του στην δολοφονία και κατηγορεί τους αστυνομικούς ότι έχουν στήσει
«πλεκτάνη» εναντίον του, επειδή δεν έχουν καταφέρει να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
@Μετά τη νίκη του ο Στέφανος πήρε μέρος ως κομπάρσος στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «El Greco», που κέρδισε κοινό και κριτικούς σε διεθνές επίπεδο.
Εις βάρος του νεαρού Κρητικού, που είχε κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου και έφυγε πλουσιότερος κατά 200.000 ευρώ από το reality, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αστυνομικοί τον αναζητούν σε όλο το νησί προκειμένου να τον φέρουν μία ακόμη φορά αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.
Ο άνδρας -που κατά καιρούς έχει απασχολήσει τις αρχές για αρκετές υποθέσεις- είναι αδελφός του 52χρονου κρεοπώλη ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη, ενώ από σφαίρα που εξοστρακίστηκε νεκρός έπεσε και ο 62χρονος Μανώλης Σταυρουλάκης.
Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν το διπλό φονικό και βρίσκονται σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού, καθώς υπάρχει διάχυτος ο φόβος να ξεσπάσει βεντέτα, έχουν σχηματίσει δικογραφία τόσο κατά του 52χρονου δράστη και των δύο αδερφών του όσο και κατά του 17χρονου γιου του.
Τα δύο αδέρφια του, ένας εκ των οποίων είναι ο γνωστός παίκτης του reality, φέρονται μετά το διπλό φονικό που σημειώθηκε, οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και πιστόλι να κυνήγησαν με τα αυτοκίνητά τους τον πατέρα του 34χρονου θύματος και να πυροβόλησαν αρκετές φορές εναντίον του. Μάλιστα, το αυτοκίνητο του Γιάννη Ξυδάκη, όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς, είναι διάτρητο από σφαίρες.
Αμέσως μετά την πράξη τους τα δύο αδέρφια του δράστη εξαφανίστηκαν, όπως και οι υπόλοιποι συγγενείς τους από το χωριό, καθώς οι συγγενείς των θυμάτων απειλούσαν -και εξακολουθούν να απειλούν- ότι ο κύκλος αίματος δεν έχει κλείσει.
Επίσης, οι αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης και κατά του 17χρονου γιου του δράστη ο οποίος φέρεται να στάθηκε η αιτία για να ξεκινήσει το κακό. Ο ανήλικος φέρεται το βράδυ της Κυριακής, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η Γιορτή του Κλείδωνα, να πυροβόλησε στον αέρα. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον άτυχο Πρίαμο Ξυδάκη, ο οποίος ήταν ένας από τους υπευθύνους της γιορτής, με αποτέλεσμα να κάνει παρατήρηση στον 17χρονο.
Ο τελευταίος, ενοχλημένος από την παρατήρηση, μετέβη στο καφενείο του πατέρα του και εξιστόρησε τι ακριβώς είχε συμβεί. Ο 52χρονος κρεοπώλης τότε, σύμφωνα με την Ασφάλεια, πήρε τηλέφωνο τον Πρίαμο Ξυδάκη και του ζήτησε εξηγήσεις. Οταν ο 34χρονος πήγε στο καφενείο για να μιλήσουν από κοντά, τον λόγο πήραν τα όπλα.
Σύμφωνα με τους κατοίκους του Προφήτη Ηλία, δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια του παίκτη προκαλεί επεισόδια στο χωριό.
Ωστόσο αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο. Οπλα, ξυλοδαρμοί, κομμένα λιόφυτα και ο φόβος κυριαρχούν εδώ και χρόνια στο χωριό. Για τον λόγο αυτό αντιπροσωπία από το χωριό επισκέφτηκε την εισαγγελέα και τον περιφερειάρχη και κατέθεσε αίτημα απομάκρυνσης της οικογένειας του 52χρονου κρεοπώλη, για να κλείσει ο «κύκλος» του αίματος. Σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπαν, «δεν θα μείνει ούτε μωρό κοπέλι ζωντανό».


Το έπαθλο και η πολυτάραχη ζωή του
Ο νεαρός Κρητικός που αναζητείται από τις αρχές με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο reality. Επειτα πήρε μέρος ως κομπάρσος σε ταινία σπουδαίου Ελληνα σκηνοθέτη, που κέρδισε κοινό και κριτικούς σε διεθνές επίπεδο. Ο νεαρός από την Κρήτη ξεχώρισε αμέσως ανάμεσα στους συμπαίκτες του λόγω της ηγετικής του φυσιογνωμίας και του εκρηκτικού ταμπεραμέντου του. Συχνά οι τηλεθεατές τον παρακολουθούσαν να κοντράρεται μέσα στο reality, ενώ μια φορά ήρθε στα χέρια με πρώην συμπαίκτη του και επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν.
Οταν το παιχνίδι τελείωσε και επέστρεψε στην Κρήτη, ξεκίνησαν και οι περιπέτειές του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε δικαστικό. Ερωτεύτηκε παράφορα μια κοπέλα από την παραγωγή του παιχνιδιού, με την οποία απέκτησαν και ένα παιδί. Ο έρωτάς τους όμως δεν κράτησε πολύ και ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους. Ο νεαρός βρήκε μόνιμη δουλειά και λίγο αργότερα ο έρωτας χτύπησε ξανά την πόρτα της καρδιάς του. Απέκτησε και ένα παιδί πριν από λίγα χρόνια, αλλά η μοίρα τον χτύπησε σκληρά, αφού το παιδί του «έφυγε» ξαφνικά.
Τότε είχε κατηγορήσει τους γιατρούς για ανευθυνότητα. Πριν από τρία χρόνια είχε μπλεξίματα με την αστυνομία, καθώς μια πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό, ενώ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε σχέση και με την απαγωγή του επιχειρηματία Γιάννη Κυπριωτάκη, που είχε βρεθεί νεκρός, καμένος μέσα στο αυτοκίνητό του.


"Να φύγει η οικογένεια από τον Προφήτη Ηλία''
Στο μεταξύ ανάστατη παραμένει ακόμα η κοινωνία του Προφήτη Ηλία, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής και στοίχησε την ζωή δύο ανθρώπων, κατοίκων της περιοχής.
Κάτοικοι του χωριού όντας ακόμη μουδιασμένοι από τον άδικο χαμό των Πρίαμου Ξυδάκη και Μανόλη Σταυρουλάκη, εκφράζουν φόβους για αντεκδίκηση, γεγονός που οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να αποτρέψουν.
Πάντως από την πλευρά της, η οικογένειας Ξυδάκη, είναι πρόθυμη να σταματήσει τον κύκλο αυτό αίματος που άνοιξε με την προύπόθεση όλη η οικογένεια Κοκολογιάννη να φύγει από το χωριό.
Μάλιστα για το λόγο αυτό συστάθηκε μια αντιπροσωπεία, αποτελούμενοι από κατοίκους του Προφήτη Ηλία, η οποία και άρχισε μια σειρά επαφών με τοπικούς φορείς με σκοπό να θέσει το αίτημα των κατοίκων της περιοχής, προκειμένου η οικογένεια του δράστη, να απομακρυνθεί οριστικά από το χωριό.
Έτσι το πρωί της Πέμπτης, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την Εισαγγελία Ηρακλείου, όπου και έθεσε το συγκεκριμένο αίτημα .
Από την πλευρά του, ο ιερέας του χωριού και ένας εκ των αντιπροσώπων στην επισκεψη αυτή μεταξύ άλλων τόνισε: «Τόσα χρόνια ο φόβος ότι θα μας κάψουν τα αυτοκίνητα εφόσον μιλούσαμε, κρατούσε τα στόματα κλειστά. Τώρα όμως μετά το θάνατο δύο ανθρώπων δεν μπορούμε να κανουμε το ίδιο».
Οι κάτοικοι επισκέφθηκαν και τον Περιφεριεάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη.


taxalia
με πληροφορίες από flashnews.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Για ότι παράπονα κλπ, μπορείτε να στείλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: