ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Έλληνας παίκτης reality δίνει μάχη για τη ζωή του!!!

Παίκτης γνωστού reality της ελληνικής τηλεόρασης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας ύστερα από τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του.
Ο λόγος για τον επιχειρηματία και πρώην παίκτη του τηλεοπτικού παιχνιδιού «Φάρμα»,...
Γιάννη Βάκρινο, ο οποίος τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, τράκαρε με το αυτοκίνητό του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το Ξυλόκαστρο. Ο Γιάννης Βάκρινος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αφού υπέστησαν τραύματα ζωτικά του όργανα.
Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με άνθρωπο από το συγγενικό του περιβάλλον, (η επιθυμία του οποίου είναι να μη δει το φως της δημοσιότητας το όνομά του, κάτι που το gossip-tv.gr σέβεται απόλυτα), ο οποίος μας επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση και μας μετέφερε πώς είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Βάκρινου. «Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ. Έχει κάποια τραύματα αλλά τώρα πια αντιμετωπίζονται . Όσο περνάνε οι μέρες η κατάσταση είναι υπέρ του», μας λέει ο συγγενής του Γιάννη και συνεχίζει: «Βρίσκεται σε καταστολή γιατί είναι χτυπημένος πρόσφατα. Αυτό μας εξήγησαν οι γιατροί. Δεν μας έχουν τρομάξει για τη ζωή του, τουλάχιστον προς το παρόν». Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μας τόνισε ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του. Εμείς να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.


ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: