ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κατηγορητήρια κατά Γερμανών πρώην στελεχών Siemens

Κατηγορητήρια σε βάρος των πρώτων γερμανών, πρώην στελεχών της μητρικής SIEMENS συντάσσουν οι εφέτες ειδικοί ανακριτές που χειρίζονται τη δικογραφία, για το σκέλος που αφορά συμβάσεις του ΟΤΕ. Το Σεπτέμβριο αναμένεται να στείλουν κλήσεις σε απολογία σε περισσότερα από δέκα πρόσωπα που κατείχαν υψηλές θέσεις τη SIEMENS στη Γερμανία την περίοδο 1998 ως 2004 για το σκέλος της δικογραφίας που αφορά τη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ (ψηφιοποίηση κέντρων ΟΤΕ) και τις επεκτάσεις της.

Ανάμεσά τους και οι Ράινχαρτ Σίκατσεκ και Μάικλ Κουτσενρόιτερ. Το κατηγορητήριο που αριθμεί 50 σελίδες, καταλογίζει στους νέους κατηγορούμενους τα αδικήματα της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
Για το σκέλος της δικογραφίας που αφορά το C4I αναμένεται η ολοκλήρωση της πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν και πόση ζημιά υπέστη το δημόσιο από την προμήθεια και εγκατάστασή του συστήματος.
Για τους PATRIOT έχουν ολοκληρωθεί οι μαρτυρικές καταθέσεις ενώ εδώ και 18 μήνες αναμένονται οι απαντήσεις του Σίκατσεκ σε ερωτηματολόγιο που έχουν στείλει οι ανακριτές.
Για το σκέλος της ARMENTEL οι ανακριτές περιμένουν ακόμα απαντήσεις σε αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχουν στείλει στην Αρμενία.


Star.gr
ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΛΙΚ ΣΤΟ (Mου αρέσει!)  
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: